“Sejuk Mata..”- Semua Putih! Ini Sekitar Majlis Doa Selamat Norman Bakal Tunai Umrah

Pelakon terkenal, Norman Hakim semalam telah mengadakan majlis doa selamat bagi keberangkatannya yang bakal menunaikan umrah tidak lama lagi. Majlis tersebut mencuri perhatian ramai apabila dapat melihat keluarga besar Norman yang disertai dengan keluarga Abby Abadi. Selain itu, majlis ini juga turut dihadiri oleh rakan-rakan tahfiz anak sulungnya iaitu Danish yang bersama-sama menyempurnakan majlis doa selamat tersebut.

Suka tengok keluarga ni..

Ini sekitar majlis yang dikongsi menerusi Instagram Memey dan Abby Abadi malah diruangan komen ramai yang mendoakan keluarga bahagia ini selain seronok melihat keakraban mereka.

Malah foto anak Memey dan juga anak-anak Abby sangat comel sehingga membuat netizen geram melihat kecomelan mereka bertiga di Instagram. Lahai!

Alhamdullilah..

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Yakinlah Sahabat bahwa ALLAH akan kabulkan setiap do’a. Dari Abu Hurairah, Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, . ادْعُوا اللَّهَ وَأَنْتُمْ مُوقِنُونَ بِالإِجَابَةِ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ لاَ يَسْتَجِيبُ دُعَاءً مِنْ قَلْبٍ غَافِلٍ لاَهٍ . “Berdoalah kepada ALLAH dalam keadaan yakin akan dikabulkan, dan ketahuilah bahwa ALLAH tidak mengabulkan doa dari hati yang lalai.” (HR. Tirmidzi no. 3479. Syaikh Al Albani mengatakan bahwa hadits ini hasan) . Firman ALLAH SWT: وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ “Dan apabila hamba-hamba-Ku bertanya kepadamu tentang Aku, maka (jawablah), bahwasanya Aku adalah dekat. Aku mengabulkan permohonan orang yang berdoa apabila ia memohon kepada-Ku. Maka hendaklah mereka itu memenuhi (segala perintah-Ku) dan hendaklah mereka beriman kepada-Ku, agar mereka selalu berada dalam kebenaran.” (QS. Al Baqarah: 186) . Istighfar. Perbaharui Syahadah. Selamat Malam. Sambung esok ye. Ngantuk sudah. Doakan Sy, suami @jaiezzany @daiyandayana & @ms.azieah selamat sampai ke JB utk hantar stok susu malam ni.. Daaaa, Assalamualaikum 😘 #malampossubuhbarulepas 😅

A post shared by Mencari redha ALLAH (@abby_abadi112) on

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Alhamdulillah selesai ❤️ Tq mama & abah dtg bawa mcm2 rezeki.. Tq semua anak9 Tq kawan2 sekolah abg danish, ustaz,ustazah.., Tq semualah yg terlibat.. Tq juga utk u all semua yg selalu doakan yg baik2 utk kami sekeluarga ❤️ @normanhakim_786 @abby_abadi112 @jaiezzany @danishhakimofficial @marissadaniaaaaa_ @m_danishaa @awishzarisz @mikayladelishahakim @daiyandayana @danish.edry @ridhuan.kamal @ms.azieah

A post shared by wifeyNH (@memeysuhaiza) on

Sangat comel

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

@mikayladelishahakim dah siap🤗 Tq mama bawakan mikayla tudung ni .. Mlm ni ada kenduri doa selamat papa nak pergi umrah❤️

A post shared by wifeyNH (@memeysuhaiza) on

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mikayla daiyan & dayana tgh membincangkan topik betapa bestnya pakai balm @babyquofficial 😍 U all dah pakai ke belum….? Anak3 mummy dah hehe.. Tq @daiyandayana jadi model mummy jap.. sekali bagi stock utk pakai balm ni sbb dah habis🤗 Yg belum try balm ni jemputlah kenal2.. Terus je click kat @babyquofficial .. Cari segala info yg u all perlukan kenapa balm ni bedt sgt.. Pastu try 1 dulu k… . Baby Herbal Balm 🌸 Membantu mengurangkan selsema 🌸 Membantu melegakan pernafasan 🌸 Membantu mencairkan kahak 🌸 Membantu mengurangkan batuk 🌸mengelakkan kembung perut . Buy 1 RM39.90 Buy 2 RM70.00 (Free Postage) . Whatsapp: +6016-224-7113/ +6011-3199-7113 Facebook Page: Babyqu HQ HQ: Meylana Boutique, No 8-1 Lorong Dataran Wangsa, Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur . . @babyquofficial ❤️

A post shared by wifeyNH (@memeysuhaiza) on

Alhamdullilah.. semoga bahagia selamanya

Sumber: Memey Suhaiza, Abby Abadi via HCL

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.