“Jangan Percaya Sesiapa Di Dunia Kecuali Keluarga Sendiri” – Syida Melvin

Pelakon Syida Melvin akui keluarga merupakan sumber kekuatan dan tulang belakang disebalik kejayaan perniagaannya.

Menurut Syida yang juga merupakan adik kepada aktres Syatilla Melvin ini mendedahkan kunci kejayaannya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Awat gambaq ni nampak macam nak pi beranak ah ? 🤔😂 . . Baju cotton super comfy ni from @poplook 💅🏻

A post shared by CDA (@syidamelvin) on

“Dalam perniagaan ini bukannya senang pasti ada sahaja hal4ngan dan juga sikap d3ngki. Jadi saya sentiasa ingat pesan bapa.

“Dia mengingatkan saya agar jangan mempercayai sesiapa di dunia ini kecuali keluarga sendiri dan berkat doa ibu dan bapa jugalah angan-angan untuk membuka perniagaan sendiri berjya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MashaAllah MashaAllah Bismillahirahmanirahim.. we are finally ready to share this good news with everyone 🙈 Alhamdulillah, ramai orang dok main teka teki di setiap posting cda, setiap story cda. Asyik tanya ‘Eh Syida pregnant ke? Eh tu macam baby bump jeee’ hahaha! Powerrrr lah hampa ni. Kalini perut memang dah tak boleh sorok lagi dah sebab dah besaq 🙈 Alhamdulillah cda takdak morning sickness, cuma alah bau bauan macam perfume & benda2 wangi jalaaaa (5bulan dah tak pakai perfume) 🤪 Cda mintak hampa doakan semuanya selamat okay? Nanti cda share lagi ini baby boy or girl 👶🏻💋 #teringinnakmakanlaksa #badanpelandokgemok #mukakembang #cantwait 😍

A post shared by CDA (@syidamelvin) on

“Produk kami, The Melvins adalah merupakan salah satu tanda sayang dan cinta pada ibu serta bapa.

“Walaupun perniagaan kami baru setahun jagung… Alhamdulillah sambutan memberangsangkan. Baru saya faham, kita kena betulkan niat terlebih dahulu.

“Kemudian berusaha tanpa henti, jangan fikirkan perkara negatif netizen dan yang paling penting kena yakin dengan diri sendiri. Saya yakin, kejayaan pasti datang.” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ayoh Malaysiaaakuuu!! Kita pasti menang ! 🇲🇾 🇦🇪 . . Game sengit gila malamni, kami dekat stadium pedih rengkung dah punya dok jerit! WELL DONE HARIMAU MALAYA 💛🖤

A post shared by CDA (@syidamelvin) on

Selain Syida, Ismail Izzani dan Intan Serah juga berkongsi mengenai kisah suka dvka kehidupannya sebelum berjaya.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.