Connect with us

Hiburan

“Diorang tu fans yang ters4kiti” – Instafemes D4kwa Gambar Dijadikan Wallpaper Oleh Semua Lelaki?

Published

on

Sekarang ni, kalau korang perasan semakin ramai individu yang mengaku dirinya merupakan selebriti di media sosial disebabkan mempunyai ratusan ribu pengikut.

Kadang-kadang tu, ada yang mengaku sebagai influencer, tapi content yang diberikan adalah tidak selari dengan gelaran influencer mereka.

Baru-baru, tular di Twitter mengenai temu ramah seorang Instafemes di konti radio Hot fm.

Gadis yang lebih dikenali sebagai Bibi Qairina itu merupakan seorang Instafemes dan mempunyai lebih 600K pengikut di laman Instagram miliknya.

Mungkin ramai yang masih belum mengenalinya walaupun dia mempunyai pengikut lebih setengah juta.

Tapi sebelum ini gadis ini pernah tular melalui single pertamanya iaitu Sokmed.

Namun, apa yang kembali menjadi perbualan hangat netizen adalah jawapan yang diberikan oleh Bibi selepas di tanya oleh dj.

“Masa bila Bibi paling teruk kena kecam? Sebab apa?” – Dj

“Paling teruk dekat Twitter, satu pasal lagu sokmet dan lagi satu pasal semua lelaki pakai gambar Bibi buat wallpaper. Lepastu semua perempuan yang main twitter dia tulis siapa yang tak follow IG Bibi ni limited edition” – Bibi

Hasil daripada jawapannya tu, rata-rata netizen mula menjadi trigged disebabkan masih ramai yang tidak mengetahui akan kewujudan Instafemes ini.

“Suka-suka cakap semua orang, kenal pun tak”


Sumber: Twitter

“Dia ingat dia Billie Eilish ke?”


Sumber: Twitter

“Budak rempit je jadikan wallpaper”


Sumber: Twitter

Ish, boleh pula dia pukul rata kata semua orang.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending