Akhirnya Misteri Terungkai, Pengasuh Abby Abadi Hilang Mengejut , Cuma “Orang Lain Yang Balas Mesej Semalam.”

Susulan daripada kej4dian pengasuh Abby Abadi yang hilang tanpa khabar berita sejak semalam, bekas anggota Elita ini akhirnya memaklumkan pengasuhnya kini sudah ditemui.

Malah, Abby turut mengesahkan berita kem4langan yang diterima adalah sahih.

Bagaimanapun, keadaannya tidak ser1us sehingga memerlukan imb4san X-ray.

Malah, Abby turut menjelaskan telefon bimbit kepunyaan pengasuh yang dikenali sebagai Azieah turut hilang.

Azieah ohhhhhh Azieah. Ye betul Azieah accident, tak tahu la kelmarin ke semalam, cuma taklah t3ruk sampai kena xtray bagai.

“Dia masih di kampungnya, nk berehat dulu katanya.

“Hp dia hilang, jadi maknanya org lain yg balas msg sy semalam,” tulis Abby dan menyertakan bersama foto Azieah.

Foto tersebut turut merakamkan beberapa bahagian badan Azieah meng4lami luk4 kecil.

Mendapat pelbagai komen netizen sebelum ini, bintang Gerak Khas itu memohon agar semua pihak berhenti membuat sp3kulasi.

Sebaiknya, mendoakan agar pengasuhnya segera sembuh.

Dia kata dia malu baca komen org tulis mcm2 pasal dia. Dia bukan mcm tu. Jadi korang baik minta maaf. D0sa bersangka2 tau.

“Kiranya selesai k3s ini ye. Minta berhenti bersp3kul4si. Doakan Azieah cepat sembuh dan baik2 saja ye.

“Ps: Fi Hifzillah Azieah,” maklumnya menerusi Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Azieah ohhhhhh Azieah 🧕🏻 . Ye betul Azieah accident… taktahu la kelmarin ke semalam, cuma taklah teruk sampai kena xtray bagai . Dia masih di kampungnya, nk berehat dulu katanya . Hp dia hilang.. jadi maknanya org lain yg balas msg sy semalam . Dia kata dia malu baca komen org tulis mcm2 pasal dia. Dia bukan mcm tu. Jadi korang baik minta maaf. Dosa bersangka2 tau . Kiranya selesai kes ini ye. Minta berhenti berspekulasi. Doakan Azieah cepat sembuh dan baik2 saja ye 😍 . Ps: Fi Hifzillah Azieah 🥰

A post shared by Mencari redha ALLAH (@abby_abadi112) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pasal pintu hospital tadi 😐 . Azieah (pengasuh daiyan dayana) minta cuti kata nk balik Kg 4hari. Haritu balik sekali dgn kawan dia, naik keretapi laju katanya. Semalam janji nak balik semula.. tp sampai malam tadi tak sampai2. Sy whatspp tanya kat mana? dia kata malam tadi baru nk baik bas, jadi Sy agak kalau naik bas, pagi ni la sampainya kan? . Sy msg malam tadi dia kata nak naik bas pukul 11pm. Lepas subuh tadi Sy msg dah sampai belum, dia tak jawab2.. dan tiba2 ada kawannya pulak tlg jawabkan hantar gmbr pintu tu kata accident smlm nk pergi Terminal Bas Shahab Perdana, Alor Setar smlm. Sy msg2 lagi tanya nak tau keadaan, lama tak berjawab….. tiba2 ada org lain pulak jawab… Sy agak musykil disitu.. sbb tu Sy tanya kat IG sbb tak dpt nk contact keluarga atau kawan2 dia . Jadi, dimanakah Azieah agaknya skrg ye.. Risau Sy.. Aduhaiii… dah la Sy & suami ada kerja hari ni. Sian @daiyandayana 💆🏻‍♀️ siapa2 buleh tlg sy contact ahli keluarga dia? Atau siapa2 sudi nk jadi pengasuh gantian utk Daiyan Dayana?? Syaratnya cergas ye. DM ye kalau sudi.

A post shared by Mencari redha ALLAH (@abby_abadi112) on

Syukur semuanya selamat.

Foto : Instagram Abby Abadi

Sumber : Media Hiburan

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.