“Banyak Kali Ditiipu..” – Penyesalan Yassin Ketika Popular Bersama Senario

Menurut Yassin, 41, wang yang diperolehi sepanjang bergelar pelawak itu kebanyakannya dihabiskan buat belanja diri dan keluarga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Testing…testing.. 😅 smart betul sunglass rayban ni … terima kasih banyak2 kepada @republic_shades untuk gift nie… abg suka sangat2… pada sape2 nak bergaya n smart setiap hari…hehehehe.. maksudnya time panaskan kita nak control mata dari kena cahaya matahari… ok boleh follow ig @republic_shades ni utk dptkan pelbagai sunglass menarik… macam2 ada semua latest…. follow jangan tak follow ok… 👍👍👍 #giftforme #akubudaksentul #senariounion #hairstyles #sunglassrayban #republicshades #inibarusmart

A post shared by A’NYE (Yassin Haji Yahya) (@yassinyahya) on

“Sejujurnya sepanjang dengan Senario, saya tidak pernah mengumpul duit.

“Saya akui ketika itu saya hampir terlupa dan tak pernah terfikir untuk buat lebih banyak duit sama ada melalui pelaburan atau perniagaan.

“Saya sedar sudah banyak mensia-siakan masa selama ini. Sekarang adalah masa terbaik untuk saya fokus buat duit,” katanya kepada mStar.

Yassin bersama anggota kumpulan Senario.

Dalam pada itu, pelawak berusia 40 tahun ini berkata, dia nekad untuk membina kehidupan yang lebih baik dan bangkit dari episod gelap melalui perniagaan yang dijalankannya sejak tiga tahun lalu.

“Sekarang ini saya ada melibatkan diri dengan perniagaan iaitu pokok halau nyamuk. Kalau ada rezeki saya nak buat kempen dan bekerjasama dengan kerajaan.

“Pada awalnya tak plan pun nak berniaga tapi apabila fikir balik, ini adalah usaha terbaik saya untuk bangkit semula  walaupun masa awal-awal berniaga saya pernah jatuh dan banyak kali ditiipu,” katanya.

Sumber : Mstar

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.