“Dia Jemput Aku Jadi Tetamu-Nya” – Fizo Omar Sebak Tak Dapat Hadir Hari Perkahwinan Insan Teristimewa

Masih lagi berbaki hari di Tanah Suci Mekah bagi menunaikan ibadah haji, Fizo Omar sebak apabila tidak dapat mewalikan adik bongsu di hari pernikahannya.

Tulis pelakon ini, selepas arw@h ayah menlnggal dunia pada 2011, dialah abang dan ayah kepada adik-adik dan keluarga.

“SEDIH VS BANGGA

“As a brother n ‘father’ to my youngest sister n supposed to be her WALI, aku rasa sedih sbb xboleh ade skali on her big day.

“Dah lama plan nak match date, tapi perancangan Allah lebih baik, dia jemput aku jadi tetamuNYA pada tahun ni.So aku serah je pada Allah n Alhmdllh semuanya berjalan lancar.

“Adik bongsu yg aku syg @nini.adila dah pun selamat diijab kabulkan.

“Lepas arw@h ayah pergi pd 2011, aku n @wanzack83 lah abang dan ayah kpd adik2 n famly. Pesan arw4h, jaga adik elok2, dan bimbing dia sampailah dia dah kahwin nnti.itulah tanggungjwb seorang abang,” jelasnya.

Dia turut berbangga dengan adiknya, Wan Diana yang bijak berdikari semata-mata untuk membalas jasa keluarga.

“Aku bangga ngn adik bongsu aku ni,siang malam dia usaha sbb dia nak balas balik jasa mak n adik beradik yg jaga dia selama ni.aku percaya pasangan pilihan dia ni akan membimbing dan membawa adik aku ke syurga firdaus.

“Congrats to both u.till jannah.abe love u dik.Welcome to our family Khai.

@wandianaomar,” tulisnya lagi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SEDIH VS BANGGA . As a brother n ‘father’ to my youngest sister n supposed to be her WALI, aku rasa sedih sbb xboleh ade skali on her big day.dah lama plan nak match date, tapi perancangan Allah lebih baik,dia jemput aku jadi tetamuNYA pada tahun ni.So aku serah je pada Allah n Alhmdllh semuanya berjalan lancar.adik bongsu yg aku syg @nini.adila dah pun selamat diijab kabulkan. Lepas arwah ayah pergi pd 2011, aku n @wanzack83 lah abang dan ayah kpd adik2 n famly.Pesan arwah, jaga adik elok2, dan bimbing dia sampailah dia dah kahwin nnti.itulah tanggungjwb seorang abang. . Aku bangga ngn adik bongsu aku ni,siang malam dia usaha sbb dia nak balas balik jasa mak n adik beradik yg jaga dia selama ni.aku percaya pasangan pilihan dia ni akan membimbing dan membawa adik aku ke syurga firdaus. . Congrats to both u.till jannah.abe love u dik.Welcome to our family Khai. . @wandianaomar

A post shared by fizoomar (@fizoomar) on

Tahniah buat Fizo sekeluarga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I dont know why. This is so cute! 😁😆

A post shared by wan diana omar (@wandianaomar) on

Sumber: Instagram Fizo Omar via MH

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.