[GAMBAR] Ibu Yasmin Hani Selamat Bernikah Dengan Lelaki Pilihan, Tahniah!

Pelakon dan pengacara Yasmin Hani meluahkan rasa syukur kerana majlis pernikahan ibunya, Kamariah Ismail dengan jejaka pilihan, Abu Bakar Mahmud berjalan lancar, Sabtu lalu.

Kongsi bintang filem Duyung ini, dia mahu melihat ibunya gembira dengan pasangan baru dan mahu mereka mencari keserasaian sebagai pelengkap hidup antara satu sama lain.

“Syukur Alhamdulillah my Mummy dah diijabkabul smalam 17.8.2019 di Masjid Ar-Ridhuan Pekan Jeram . From wanting a super small do, terlebih sikit plak.

“Semuanya sebab anak2 mummy ni teringin nak tengok mummy dia bersanding. Tapi mummy taknak bersanding. Maka, kita tweak sikit.. Lol.

“Hey not many of us get to see our mum or dad sanding OK. In my case still tak sanding. Tapi naik pentas jugak laaa. Sangat happy dengan majlis yang kecil dan alhamdulillah mudah urusan kami smalam,” tulisnya. 

Malah, Yasmin mendoakan agar hubungan yang dibina ini kekal selamanya hingga akhir hayat.

“Moga mummy dan Abah ‘uncle Burn’, dapat mencari keserasian, persefahaman, kasih sayang dan menjadi pelengkap hidup antara satu sama lain.

“Moga Allah pimpin, melindungi, beri Kesihatan dan umur yang panjang lagi untuk mereka menikmati perkahwinan baru ini.

“Kami anak beranak mohon maaf sekiranya tak dapat menjemput semua untuk hadir kerana kami ingin kan majlis yang kecil-kecilan sahaja seperti permintaan pasangan mempelai, ewah mempelai.

“Please doakan kebahagiaan, Kesihatan dan kesejahteraan mereka. Abu Bakar Mahmud dan Kamariah Ismail,”kongsi Yasmin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Syukur Alhamdulillah my Mummy dah diijabkabul smalam 17.8.2019 di Masjid Ar-Ridhuan Pekan Jeram . From wanting a super small do, terlebih sikit plak. Semuanya sebab anak2 mummy ni teringin nak tengok mummy dia bersanding. Tapi mummy taknak bersanding 😅. Maka, kita tweak sikit.. Lol. Hey not many of us get to see our mum or dad sanding OK. In my case still tak sanding. Tapi naik pentas jugak laaa😜 Sangat happy dengan majlis yang kecil dan alhamdulillah mudah urusan kami smalam. Moga mummy dan Abah ‘uncle Burn’, dapat mencari keserasian, persefahaman, kasih sayang dan menjadi pelengkap hidup antara satu sama lain. Moga Allah pimpin, melindungi, beri Kesihatan dan umur yang panjang lagi untuk mereka menikmati perkahwinan baru ini. Kami anak beranak mohon maaf sekiranya tak dapat menjemput semua untuk hadir kerana kami ingin kan majlis yang kecil-kecilan sahaja seperti permintaan pasangan mempelai.. Ewah mempelai.. 🥰 Please doakan kebahagiaan, Kesihatan dan kesejahteraan mereka. Abu Bakar Mahmud dan Kamariah Ismail. #YasminHani #KamariahIsmail #MakAkuKahwinWoi #SyukurAlhamdulillah #MummyGotHitched

A post shared by Yasmin Hani Richardson 雅诗敏 (@yasminhani) on

Lalu,  di ruangan komen rata-rata turut mendoakan kebahagiaan mereka berdua, disamping memuji kecantikan Yasmin manis berhijab.

Difahamkan, majlis tersebut diadakan di Masjid Ar-Ridhuan Pekan Jeram, Selangor yang dihadiri ahli keluarga dan saudara terdekat.

Foto : Instagram/ Facebook Yasmin Hani

Sumber : Media Hiburan

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.