“Susah Nak Tengok Dia Mengamuk,”- Tak Rasa Kekok, Sweet Qismina Selesa Dengan Syafie Naswip

Pelakon remaja,Sweet Qismina ada memuat naik swafoto bersama pelakon Syafie Naswip di Instagram miliknya.

Malah,Sweet atau nama penuhnya Farhanna Qismina Supandi ini memuji sikap pelakon berkenaan yang disifatkan sebagai diri dan senang untuk ‘duduk semeja’.

“This guy, has been one of the best sparring to work with ever. We clicked in just a second.

“Why? We literally can sit down & share ideas, expand ideas, even create ideas of what we wanted to do for each and every scenes.

“Tak rasa malu, tak rasa kekok nak kerja. I adore and respect him especially when I knew, dia anak didik arw@h Yasmin Ahmad.

“Yes, he’s a very pure low profile genuine guy. The best Abang to borak and share about dunia seni ( ilmu dia banyak gila he taught me A LOT example pasal WHAT. IS. METHOD. ACTING ).

“Sangat susah nak tengok dia mengamuk. He even ajar me sabar when it comes to rezeki dalam industri.

“Kami rezeki tak menentu, so we have to plan on how to save & rolling duit segala benda. Mungkin sebab we both dah start dari kecik, that’s why I faham segala benda yang dikongsi,” tulis Sweet.

Bagaimanapun,Sweet enggan menyentuh mengenai kehidupan peribadi Syafie yang melandanya baru-baru ini.

“About his life, I don’t have rights to respond anything act although ramai tanya ( probably sebab we’ve been working banyak kali ).

“What can I say is, Abang, hang buat silap memang kami m@ki, tapi adik tahu, you will never do something stupld without any solid reason.

“And for others, if dia salah, he will take responsibility and apologise. Otherwise, Get your d@mn responsibility and do apologies to him.

” Jangan dah jadi golongan waqaf d0sa then buat b0doh pulak okay? Take care and Happy Birthday Abang @syafienaswip ! Better late than never kan?,” tulis Sweet.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

This guy, has been one of the best sparring to work with ever. We clicked in just a second. Why? We literally can sit down & share ideas, expand ideas, even create ideas of what we wanted to do for each and every scenes. Tak rasa malu, tak rasa kekok nak kerja. I adore and respect him especially when I knew, dia anak didik arwah Yasmin Ahmad. Yes, he’s a very pure low profile genuine guy. The best Abang to borak and share about dunia seni ( ilmu dia banyak gila he taught me A LOT example pasal WHAT. IS. METHOD. ACTING ). Sangat susah nak tengok dia mengamuk. He even ajar me sabar when it comes to rezeki dalam industri. Kami rezeki tak menentu, so we have to plan on how to save & rolling duit segala benda. Mungkin sebab we both dah start dari kecik, that’s why I faham segala benda yang dikongsi. About his life, I don’t have rights to respond anything act although ramai tanya ( probably sebab we’ve been working banyak kali ). What can I say is, Abang, hang buat silap memang kami maki, tapi adik tahu, you will never do something stupid without any solid reason. And for others, if dia salah, he will take responsibility and apologise. Otherwise, Get your damn responsibility and do apologies to him. Jangan dah jadi golongan waqaf dosa then buat bodoh pulak okay? Take care and Happy Birthday Abang @syafienaswip ! Better late than never kan? 😬🙏🏻 #fqs

A post shared by 🌸 فرهنا قيسمينا سوڤندي 🌸 (@sweetqismina) on

Sementara itu, di ruangan komen, netizen memuji sikap Sweet yang menghargai erti persahabatan.

Terdahulu, Sweet,22, dan Syafie,27, pernah bergandingan dalam telemovie Malaikat Pun Tahu.

Sumber: Instagram Sweet via MH

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.