Connect with us

Hiburan

[FOTO] “Hahaha! Lawaklah!” – Berdekah Tengok Gurauan Lelaki Ini Melalui Lukisannya!

Published

on

Bakat kreatif adalah salah satu anugerah yang tidak ternilai. Bukan semua orang mampu menghasilkan lukisan yang ‘menakjubkan’. Tapi dalam masa sama tidak semua orang juga mampu troll netizen dengan hasil lukisan potret yang cukup mengujakan itu.

Sejak dua hari lalu tular dengan satu Tweet yang meminta pemilik akaun Twitter untuk retweet jika mereka mahu gambar profil dipotretkan olehnya.

“Retweet kalau nak aku buat untuk korang (based on twitcon korang)”

Disusuli dengan contoh gambar lukisan potret kasar yang ‘boleh tahan’ juga hasilnya.

 

Tweet ini nampaknya mendapat perhatian ramai apabila meraih lebih dari 2,000 retweet. Pemilik akaun ini nampaknya tidak berbohong ya. Dia tunaikan janjinya untuk melukis potret siapa retweet postingnya itu.

Tapi….Hasilnya hmmm…Korang tengoklah sendiri pada gambar di bawah ini:

Gambar pokok belakang itu siap tulis perkataan pokok. Kelakar!

Ini pun sama. Tulis latarbelakang perkataan surat khabar.

Tapi sebenarnya nampak macam sama la juga. Betul tak?

Swag habis!

Ada bayang-bayang efek cahaya matahari.

Ini terlebih teliti, nasi dalam sudu pun dia tulis!

Memang kreatif betul ya individu ini. Lebih penting, rajin melayan dengan lukisan potret lucunya!

Sumber: _insanur via HCL

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending