Connect with us

Hiburan

Pakai Selempang ‘Bride To Be’, Elfira Loy Buat Kejutan Pada Bella Dally…Signal Bakal Berkahwin Tak Lama Lagi?

Published

on

Sebentar tadi, Elfira Loy ada berkongsi momen dia bersama rakan baik, pelakon Bella Dally.

Menariknya menerusi foto yang dimuat naik menerusi Instagram itu, Elfira yang sudah tiga bulan bergelar isteri turut mendoakan yang terbaik buat bekas isteri Nazim Othman itu.

Malah, Bella turut mengenakan selempang ‘bride to be’ seakan-akan membayangkan dirikan bakal mendirikan rumah tangga tidak lama lagi.

Sementara itu, di ruangan kapsyen El turut menitipkan sesuatu buat rakan selebritinya itu.

“I will do anything just to make you happy @belladally i hope u like the small surprises that i arranged for you yesterday.

“Including the spa! praying the best for her , hoping everything will go smoothly until the day! YAHUUUUUUUU , Can’t wait to see you on that special day,” tulisnya.

[VIDEO] Tengok Reaksi Elfira Bila Tahu Rakan Baiknya Pregnant Buat Ramai Sebak

Siapa yang tidak kenal dengan pelakon Elfira Loy yang baru shaja selamat diijabkabulkan dengan tunangnya, Khairol Faris Anuar yang merupakan anak kepada seorang usahawan bergelar Datuk, pada hari ini (1 Januari 2019) dalam sebuah majlis tertutup.

Disebalik kegembiraan itu, ada juga netizen yang membawang. Namun, baru-baru ini, persepsi netizen terhadap pelakon itu mulai menjernih disebabkan oleh sebuah video yang dimuatnaik salah seorang sahabat karibnya, Syahirah Kasim.

Baru-baru ini Syahirah Kasim yang merupakan sahabat karibnya ada memuat naik satu video di laman sosial instagram miliknya. video itu memperlihat Syahirah yang pertama kali mendedahkan kehamilannya kepada suaminya dan juga Elfira Loy.

Kapsyen IG :

We are finally ready to share this good news with everyone. Syukur Alhamdulillah, after one year of marriage, I am pregnant. I am in my second trimester now (but perut nampak mcm buncit je. I think this is the most awkward stage of pregnancy bila orang confused kita pregnant ke buncit ???). The first trimester was not really the best for me, I can’t eat much, cepat mual, sleep a lot and I puke every day and night. Dulu ingat kan morning sickness only apply for morning, dah pregnant ni baru tahu. Morning sickness = nausea and muntah at any time of the day. Susah juga nak makan, selera kurang and always rasa nak muntah. But every time I start to muntah muntah, my husband will quickly ran to me, pat my back and said “thank you sayang, for being so strong for our baby.” So thank you sayang for layaning me these past few months (more to go, hang in there ?), for being there when I don’t feel well, for cleaning the house and even cook for me! I love you and I am so so lucky to have you in my life, as my other half. Anyway here’s a short video of me surprising my husband and also my best girl last few months, @elfiraloy! ??‍♀️? #mayallaheaseeverything

Elfira terlihat begitu gembira dengan berita tersebut sehingga menitiskan air mata kegembiraannya. Melihatkan reaksi Elfira, warga netizen mula memberikan komen yang positif terhadap pelakon itu di ruangan komen entri tersebut. Ratanya beranggapan kebahagiaan yang dimiliki Elfira sekarang layak dimilikinya kerana dia juga selalu menginginkan kebahagiaan untuk orang disekelilingnya.

VIDEO :

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

We are finally ready to share this good news with everyone. Syukur Alhamdulillah, after one year of marriage, I am pregnant. I am in my second trimester now (but perut nampak mcm buncit je. I think this is the most awkward stage of pregnancy bila orang confused kita pregnant ke buncit ???). The first trimester was not really the best for me, I can’t eat much, cepat mual, sleep a lot and I puke every day and night. Dulu ingat kan morning sickness only apply for morning, dah pregnant ni baru tahu. Morning sickness = nausea and muntah at any time of the day. Susah juga nak makan, selera kurang and always rasa nak muntah. But every time I start to muntah muntah, my husband will quickly ran to me, pat my back and said “thank you sayang, for being so strong for our baby.” So thank you sayang for layaning me these past few months (more to go, hang in there ?), for being there when I don’t feel well, for cleaning the house and even cook for me! I love you and I am so so lucky to have you in my life, as my other half. Anyway here’s a short video of me surprising my husband and also my best girl last few months, @elfiraloy! ??‍♀️? #mayallaheaseeverything

A post shared by @ syahirahkasim on

Komen netizen :'(

Menangis tengok video awak ni…

Aku akan happy macam Elfira loy tu la kalau hang mengandung…

Susah nak dapat kawan yang menangis untuk kebahagiaan kawan…

reaction aku supo Elfira jugok raso kalu tibo2 mu royak gini…

Kita Tengok Elfira rasa nak nangis pula huhu…

 

Foto: Instagram Elfira Loy via MH

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending