Connect with us

Hiburan

Netizen Malas Membaca Tegur Perbuatan Hani Fadzil Pelvk Pinggang Norman Hakim… Eh, Kenapa Tu?

Published

on

Hani dan Norman bergandingan menjadi pengacara untuk sebuah majlis persandingan. Tindakan pelakon Norman Hakim berkongsi sekeping foto bersama isterinya, Memey Suhaiza dan penyampai radio ERA, Hani Fadzil mendapat perhatian netizen

Hani dan Norman bergandingan menjadi pengacara untuk sebuah majlis persandingan.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tq niece @hahanybunch for yr guidance & assistance buatkan scripts & queue cards segala bagai utk kita buat #emcee works for #MawarXAfif reception malam tadi.I really appreciate yr efforts cayang❤️ . . Agaknya ada yg tengok kerja2 emcee kitaorang kat #instastory & #instahighlight ,PA sy cakap ada dah yg DM tanya rates utk buat emcee majlis kahwin?Alamakkk saya buat suka2 je utk anak sedara @mawaraminn ,tapi kalau betul serius nak panggil kitaorang in shaa Allah boleh,dengan syarat dua2 free.Kalau nak panggil @hahanybunch je pun boleh,tapi kalau nak panggil saya mesti kena ada @hahanybunch sbb nanti takde orang nak buatkan scripts & queue cards? . . Nways boleh bincang further in shaa Allah.For further inquiry utk tanya rates & booking utk buat emcee,boleh whatsapp PA saya +60162335409 ok??

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786) on

Memuat naik foto tersebut di laman Instagram miliknya, seorang netizen menegur tindakan Hani yang memelvk pinggang Norman.

Sedangkan di bahagian kapsyen, Norman telah memberitahu yang Hani merupakan anak saudaranya.

Netizen lain tampil mempertahankan tindakan Hani dan Norman.

Malah, ada juga yang menyamakan wajah Hani dengan anak perempuan Norman, Marissa Dania.

Hani jaga peminat

Sedar cabaran dunia penyiaran radio semakin sengit dengan adanya stesen radio baru, Hani Fadzil, 24, nekad bekerja keras mengukuhkan namanya.

Juara pertandingan Penyampai Top Malaysia Era FM, Hani atau nama sebenarnya, Intan Farhani Mohd Fadzil ini mahu dirinya terus diterima peminat.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Happy Birthday Lala Bebi ? Semoga ceria selalu & dipanjangkan umur ✨ Love you bebeh ?? *swipe for surprise hahaha tibahhh

A post shared by Hani Fadzil ERA (@hahanybunch) on

“Tidak saya nafikan apabila munculnya stesen radio baru semakin ramailah penyampai radio yang ada.

“Terasa saingan itu namun saya perlu akur dan bersiap sedia untuk melakukan apa saja bagi memenangi hati pendengar.

“Selain itu, saya perlu turun padang bertemu peminat dan beramah mesra dengan mereka bagi mengeratkan lagi hubungan kami,” katanya.

Tidak hanya bertugas di konti, Hani juga mahu bergiat aktif sebagai pengacara.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

#hallyuERA at 10pm tonight! Are you ready?? Cepat hashtag #hallyuERA and tag @era.je & tell me nak layan lagu apa tonight ✨✨✨✨??? #hahanyedit

A post shared by Hani Fadzil ERA (@hahanybunch) on

Dia yang terlebih dulu membabitkan diri dalam dunia pengacaraan menerusi program Majlis di Astro Ria berharap dapat beraksi di kaca TV semula.

Gembira tiada sekatan daripada pengurusan, Hani mengacarakan program Rojak di saluran Hypp TV dan bergandingan dengan Nabil Mahir.

“Alhamdulillah saya dapat melakukan dua bidang yang saya minati. Selagi apa yang saya lakukan tidak mengganggu jadual kerja radio, tiada masalah.

“Sekurang-kurangnya saya dapat menimba lebih banyak pengalaman,” katanya.

Berharap diberi peluang mengendalikan program travelog dan masakan, Hani berkata dia gemar melancong dan makan.

“Saya memang teringin mengacarakan dua program ini terutama masakan. Mungkin pengalaman menetap di luar negara ketika menyambung pelajaran membuatkan saya mahir memasak.

“Banyak menu baru berjaya saya hasilkan dan boleh dikongsi jika berpeluang mengacarakan program masakan,” katanya.

VIDEO :

Sumber  : Gempak

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending