Connect with us

Hiburan

Rakan Artis Diminta Waspada Dengan ‘Aaron Aziz’

Published

on

SELEPAS terpalit dengan isu diperdaya dengan berkongsi maklumat p4lsu mengenai kanak-kanak penghidap k4nser, pelakon Aaron Aziz diuji pula apabila terdapat individu yang menyamar menjadi dirinya bagi memperdaya rakan-rakan artis.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

SAYA KECEWA & MARAH!! minta maaf team Jodoh Jodoh Anissa tunggu saya.. POLIS MEMINTA SIAPA YG DAH TRANSFER DUIT KE ACCOUNT MOHD ZAKUAN TU PLS BUAT LAPORAN

A post shared by Aaron Aziz (@aarondwiaziz) on

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

GUYS KITA KENA BANTU POLIS BARU DIAORG BOLEH JALANKAN TUGAS

A post shared by Aaron Aziz (@aarondwiaziz) on

Aaron berkata, setakat ini individu itu telah menguhubungi tiga orang artis dengan tujuan tertentu.

“Assalamualaikum, saya nak beritahu kepada rakan-rakan artis agar berhati-hari ada sc4mmer yang menjadi diri saya menerusi berbagai cara.

“Dia dah hubungi tiga rakan artis menggunakan nama saya, saya harap yang lain berwaspada dengan nombor telefon akhirnya 5627 jangan layan.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dunia social media memang bahaya. Pandai guna pandai berwaspada. #hentikanscamming

A post shared by Aaron Aziz (@aarondwiaziz) on

“Kepada rakan artis yang kenali saya, saya tidak akan hubungi anda tanpa sebarang sebab,” ujarnya di Instagram pada Rabu.

Aaron berkata dia tidak menghubungi mana-mana artis tanpa sebarang urusan melainkan berkaitan kerja.

Dalam pada itu, Aaron memberi amaran kepada individu tersebut supaya berhanti penipu dan membuat kerja yang lebih berfaedah.

“Kepada budak ni buatlah perkara yang lebih berfaedah, jadilah diri anda sendiri kalau nak jadi orang lain jadilah pelakon.

“Macam mana pun anda kena jawablah dekat dalam kubvr nanti sebab penipu jadi orang lain,” ujarnya

VIDEO :

Sumber : Mstar

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending