Connect with us

Hiburan

Akhirnya, Anzalna Nasir Akan Dedah Jantina Anak..

Published

on

Pelakon Anzalna Nasir yang kini dalam keadaan berbadan dua, mendedahkan bahawa dia dan suaminya Hanif, sudah mengetahui akan perihal jantina bakal anak sulung mereka.

Bagaimanapun Anzalna dan suami tidak lagi mendedahkan lagi status jantina bayi mereka kerana, mereka berdua mahukan kejutan buat keluarga serta peminat.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

I feeling nak jadi @adrianalima sekali jadi buah delima! Hhahahahahahahhahahhhaha Makeup done by @schanooladiva Dress @aliabastamamkl Stylist @wiraheripranata

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88) on

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sebab sedar suara tak seberapa jadi hanya mampu miming lagu je. Hahahahahahhahahahaha Makeup done by my fav girl @schanooladiva

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88) on

“Saya dah tahu jantina anak yang dikandung. Setakat ini hanya saya dan suami sahaja yang tahu. Ibu bapa dan adik-beradik saya pun saya tak beritahu lagi. Bukan apa, saya sebenarnya suka nak beri kejutan dan nak tengok reaksi mereka bila saya beritahu nanti.

“InsyaAllah, saya akan dedahkan jantina anak pada kenduri doa selamat yang akan diadakan nanti,” katanya yang ditemui majlis perlantikannya sebagai duta produk kecantikan herba NR yang diadakan di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur hari ini

Selain itu, di sepanjang kehamilannya juga, Anzalna berkata dia kini semakin suka untuk menghias diri seperti memakai bulu mata palsu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Cara nak bagi boss suka kat kita walaupun kerja tak seberapa spray perfume lebih! ? Hahahhahahahahhahhaha Have a fantabulous day! #AERINBeauty #EsteeLauderMY @AERIN

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88) on

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tak pasti pujian tu ikhlas ke tak! Suka mainkan perasaan Beyoncit! @soll_ahmadd hahahhahahhhahahah Makeup done by @mieraakina

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88) on

“Kalau dulu saya seorang yang simple dalam bergaya tapi sejak hamil, saya semakin suka pakai bulu mata palsu bila pergi mana-mana majlis.

“Selain daripada suka berhias, sejak berbadan dua pun saya jadi semakin terlebih rajin. Terlebih rajin nak pergi majlis-majlis hiburan sedangkan suami dah pesan banyakkan berehat,” ujarnya lagi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rupa elok pesakit ni tapi ada masalah sembelit! Hahahahahahahha Walau busy macam mana pun @hanif_zaki tetap temankan I pergi check up. ??Alhamdulillah. Thanks love! ❤️ ? : Doctor kesayangan kami.

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88) on

Sumber: Instagram anzalnanasir88 via Kl Menjerit

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariDunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Trending