Connect with us

Hiburan

Makin cantik Jihan Muse semenjak berhijab ni. Jihan Muse Dah Pakai Tudung? Ini Respon Mengejutkan Jihan..

Published

on

Malah, beberapa foto dirinya yang mengenakan tudung yang dililit di kepala turut memberi pelbagai reaksi di kalangan netizen.

Sehinggalah beberapa jam lalu, bintang ini memuat naik beberapa keping foto bersama anak pertamanya, Ungku Arsalan dengab kapsyen;

“Cap ibu dan anak. Setahun berlalu. Alhamdulillah sihat anakku syg @ungkuarsalanhaq . Makin meninja hari ke hari.

“Tapi dlm gmbr ni semua nampak lemau je #babyninja sbb kalau time dia meninja mmg tak dapat la nak ambik gmbr. Phone pun boleh jd layang2 terbang tinggi melayang,” tulisnya lagi.

Lalu, netizen dan rakan artis turut memberikan reaksi terhadap penampilan terkini. Rata-ratanya memuji dan berdoa agar Jihan terus kekal istiqomah.

Kalau betul, kami turut mendoakan yang baik-baik buat Jihan.Jom layan beberapa gambar cantik Jihan bertudung.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! 

Sumber: Instagram Jihan Muse via MH

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending