20 Tahun Berlalu, Wajah Terkini 3 Gadis Ayu Filem Hindustan ‘ Mohabbatein ‘ Pula Di Kongsi.

Mohabbatein menjadi salah satu film Bollywood paling populer di tahun 2000. Tak seperti film India lainnya, Film ini mengangkat empat kisah cinta sekaligus dalam satu film. . 

Sebelum ini telah di kongsikan wajah terkini jejaka dalam Filem ini, Ok sekarang jom kita lihat pula wajah 3 gadis cantik iaitu Kiran, Sanjana Dan Ishika..

Diantara kisah cinta yang ada pasti ingat bagaimana kisah antara Kiran dan Karan Choundhry..

#1 Preeti Jhangiani (Kiran)

Preeti Jhangiani sudah menikah dengan Parvin Dabas, seorang aktor sekaligus model dan sutradara. Pernikahan ini berlangsung tanggal 23 Maret 2008

Ini Wajah Terkininya..

Preeti Jhangiani bersama kim Sharma

#2 Kim Sharma (sanjana)

Tahun 2010 Kim berkahwin dengan seorang businessman Kenya, Ali Punjani. Pada tahun 2011 Kim mengumumkan kepada media untuk berhenti berlakon sebab karier lakonan dia agak teruk. Dia nak fokus dengan keluarga dan lebih bahagia menjadi isteri sepenuh masa. 

Selepas bercerai pada tahun 2017 sebab suami dia curang, Kim balik ke India meninggalkan business hotel dan rumahnya di Kenya. Dia join Big Boss dan bercinta dengan pelakon muda, Hashvardhan Rane. Tak pasti dia akan kembali berlakon ataupun focus dengan business fashion dia.

#3 Shamita Shetty (Ishika)

Si cantik manis Shamita Shetty merupakan adik kepada pelakon superstar, Shilpa Shetty. Watak Ishika yang nerd and grumpy dipasangkan bersama watak Vicky. Ada reports keluar mengatakan Ishika tak selesa dicium dalam lagu Mohabbatein sampai tekad nak tinggalkan industry walhal baru je debut tapi Shilpa yakinkan dia untuk stay.

Lepas Mohabbatein, dia menerima beberapa tawaran berlakon tapi semuanya flop dan tak menaikkan nama dia sampai ramai ingat dia memang dah nak stop berlakon. Dia menyesal agak memilih masa tawaran tengah banyak sebab sekarang agak susah nak compete dengan semua pelakon baru dan yang sedia ada. 

As for now, Shamita lebih cenderung dengan profesion tarian daripada berlakon. Dia menyertai dua program realiti seperti Jhalak Dikhla Jaa dan juga Big Boss.

Shamita terlibat dengan projek interior design dan charity program kakak dia.

Sumber : farhanajafri / IG KimSharma/Shamita Shetty / Preeti Jhangiani via hiburan media terkini

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Be the first to comment

Leave a Reply