Connect with us

Hiburan

“Macam watak princess disney” – Netizen Terkesima Dengan Rekaan Baju Kahwin Rizman Ruzaini, Cantik-cantik Belaka!

Published

on

Siapa tak kenal dengan fashion designer terkenal Malaysia, Rizman Ruzaini? Banyak artis tempatan yang popular dah menggunakan khidmat mereka berdua, tak kiralah untuk majlis anugerah, konsert dan yang paling famous untuk majlis perkahwinan.

Pun begitu, kebanyakan netizen nampaknya sangat terkesima dan terpesona apabila melihat rekaan baju perkahwinan wanita yang telah direka Rizman Ruzaini. Macam princess-princess sangat tau!

Ini antara koleksi rekaan baju RR yang dikompilasikan netizen di Twitter.

Sumber: Twitter

“Paling favouriteee Izara Aisyah”

Sebab ramai sangat yang ‘in love’ dengan rekaan baju perkahwinan dari RR ini, netizen di Twitter dah buat satu posting undian dan undian ni dimenangi oleh Izara Aisyah! Yeayyy admin dah agak dah pakaian Izara jadi pilihan ramai sebab dressnya memang cantik gila!

 

Sumber: Twitter

Sumber: Instagram

Trueee queen!

“Dah macam watak-watak princess disney dah aku tengok. Semua cantik-cantik belaka”

Tak dapat dinafikan hampir kesemua rekaan RR sama ada untuk perkahwinan dan majlis-majlis memang mendapat pujian ramai.

Bila tengok design yang dipakai artis-artis kat atas tu… haa mulalah ada yang berangan nak tempah RR buat baju kahwin dorang. Kalau min, dapat berangan je lah uhuhu…

Sumber: Twitter

Ini antara dress dari RR yang jadi pujian ramai. Mari cuci mataaaa!

Yang mana pilihan hati korang?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One of our finest work. Amyra’s wedding dress. Who’s next? Stay tuned~ #bridesbyrr by #rizmanruzaini

A post shared by rizmanruzaini (@rizmanruzaini) on 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So excited to reveal our latest #bridesbyrr by this week. Stay tuned~ tb: our fashion princess @missfazura wearing #bridesbyrr by #rizmanruzaini

A post shared by rizmanruzaini (@rizmanruzaini) on 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wedding season is coming soon~ cuba teka who’s our next #bridesbyrr ??‍♂️??‍♂️

A post shared by rizmanruzaini (@rizmanruzaini) on 

Sumber: lobakmerah 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending