Connect with us

Hiburan

‘Ni je jalan terakhir yang Abi mampu buat nak’ – Gelagat bapa pakai niqab tarik perhatian

Published

on

SEORANG wanita telah memuat naik gambar suaminya mengenakan niqab miliknya untuk memujuk bayi mereka daripada berhenti menangis.

Farizah Jaafar berkata, suaminya terpaksa berbuat demikian kerana anaknya tidak mahu berenggang dengannya sedangkan dia mempunyai kerja lain yang diperlu diselesaikan.

“Bila mak kau busy dengan order, Haqq pula merengek nak ibu. Sekali bapak kau datang, terus senyap. Mata Haqq pun tengok macam pelik, macam seram.

“Selalu kalau ibu pakai niqab sembang dengan Haqq, Haqq mesti senyum. Tapi kali ni bulat mata dia. Ini kalau bapak kau batuk confrm kantoi.

“Macam-macam pujuk tak jalan. Nie jalan terakhir abi kau memujuk nak. Senang keje mak lepas nih. Asal merengek nak ibu..abi sarung niqab, Haqq pun senyap,” kata Farizah di Facebook.

Gambar yang dimuat naik itu telah viral dan mendapat pelbagai reaksi daripada netizen.

haahaa…sabo jer laaa…

‘Ni je jalan terakhir yang Abi mampu buat nak’ – Gelagat bapa pakai niqab tarik perhatian

pengorbanan seorg ayah…

‘Ni je jalan terakhir yang Abi mampu buat nak’ – Gelagat bapa pakai niqab tarik perhatian

‘Ni je jalan terakhir yang Abi mampu buat nak’ – Gelagat bapa pakai niqab tarik perhatian

‘Ni je jalan terakhir yang Abi mampu buat nak’ – Gelagat bapa pakai niqab tarik perhatian

janji minum kenyang sudah…hi3

‘Ni je jalan terakhir yang Abi mampu buat nak’ – Gelagat bapa pakai niqab tarik perhatian

‘Ni je jalan terakhir yang Abi mampu buat nak’ – Gelagat bapa pakai niqab tarik perhatian

‘Ni je jalan terakhir yang Abi mampu buat nak’ – Gelagat bapa pakai niqab tarik perhatian

tak cukup niqab, spek hitam lagi, skali lengan pendek hahha, klakar abah dia

‘Ni je jalan terakhir yang Abi mampu buat nak’ – Gelagat bapa pakai niqab tarik perhatian

‘Ni je jalan terakhir yang Abi mampu buat nak’ – Gelagat bapa pakai niqab tarik perhatian

‘Ni je jalan terakhir yang Abi mampu buat nak’ – Gelagat bapa pakai niqab tarik perhatian

‘Ni je jalan terakhir yang Abi mampu buat nak’ – Gelagat bapa pakai niqab tarik perhatian

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: FB Farizah Jaafar via theklasik

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending