Connect with us

Hiburan

“Saya Merasa tak makan Berhari2..”- Ozlynn Kongsi ‘Kisah’ Susah Sama2 Dengan Johan

Published

on

(skrol ke bawah untuk menonton video)

Johan dan Ozlynn merupakan diantara pasangan selebriti yang sering menjadi perhatian ramai. Apatah lagi, netizen suka melihat telatah pasangan ini bersama 5 orang anak mereka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@thesupersunday @supersundaystore in japan huhu… thank you @dean_momentart ? #familyhananiainjapan #hakubaNagano @thejozheartsg @thejozheart missing korg la?

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

Namun siapa sangka, disebalik rumah tangga yang dibina Johan dan Ozlynn ini juga ada kisah yang boleh dijadikan pengajaran buat pasangan di luar sana.

Saya kahwin dengan suami saya dari dia takde pape..

Ozlynn yang pada mulanya berkongsi gelagat Johan namun ada pula satu komen Ozlynn berkongsi kisahnya kepada seorang netizen.

Meskipun dulu pernah susah, namun pasangan ini kini yang paling dilihat sangat bahagia malah segala coretan dikongsi, pasti membuatkan netizen terhibur dan kadangkala salute dengan pasangan ini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Semlm dia ajak dating berdua.. dia belanja kita g spa.. suweettt x?? Ada masa bila dia sian kat kita dia akan masak.. dia serba boleh, kelulusan tahan maki..?? sb dia nih bkn kaki gaduh.. korg ckp apa pon dia buat pekak telinga. Sb tu dia x layan cemuhan org.. sb dia tau apa dia buat.. dan sb tu jugak dia berjaya.. sb keSABARan dia power bhaiiii!! Dia pandai buat keje umah walaupon kdg kena petir dr aku dulu baru gerak.. eh dia ngan anak2 sama naik.. tp paling penting dia pandai semua benda.. jaga isteri, jaga anak, jaga abah, popo dgn mak.. pandai basuh baju guna tgn, pandai bersukan, pandai makan.. pandai masak.. x caya cer tgk video blkg tuh dia masak.. tp tu sume bkn lah keutamaan aku nk bercerita pasal dia.. cerita utama nya semlm dia belanja aku g SPA, g beli EarPods tp TIME BAYAR GUNA KAD AKU.. ermmm dan aku turutkan.. mcm kena pukau la aku semlm siakkk!!! Skrg nih pls bg idea mcm mane nak dpt balik duit aku tuh… plsss guyssss help me???? #jaga2dgnorgmukabaiknih PLS SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL JOZLYNNHANANIA UTK TGK VIDEO MASAKAN PENOH DR PAPA JO

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

VIDEO :

Apapun, video dan kapsyen terbaru Ozlynn membuatkan netizen turut terhibur selain netizen juga memuji suami seperti Johan ini.

Sumber: Jozlynnhanania via HCL

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending