Connect with us

Hiburan

Hamadi Sebenarnya Kena Tik4m Banyak Kali! Ini Babak Sebenar Yang Dikongsi Norkhiriah Sebelum Kena ‘Pot0ng’

Published

on

Tidak dapat dinafikan lagi drama Nur 2 arahan Shahrulezad mendapat perhatian rakyat Malaysia sejak episod pertama mula ditayangkan. Tampil dengan pelbagai mesej yang positif, Nur 2 juga turut menaikkan angin penonton kerana mempunyai pelbagai adegan yang mengejutkan. Sebagai contoh, babak Aisyah membunvh Hamadi ketika suaminya itu hendak mer0g0l Suraya. Pasti korang puas hati dengan tindakan Aisyah, betul tak?

Menurut Shahrulezad di Facebook, sebenarnya banyak lagi babak dalam Nur 2 yang korang patut tengok. Namun, babak-babak tersebut tidak berjaya dilepaskan untuk tayangan di TV3.

Menurut Shahrulezad, babak yang mempunyai isu keg@nasan rumah tangga yang berlebihan tidak dapat ditayangkan sepenuhnya kepada penonton. Oleh itu, dia memohon maaf sekiranya ada pihak yang kurang selesa terhadap visual yang disiarkan.

Antara babak yang tidak lengkap

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ecah bahagia walaupun disebalik tirai…Maafkan Ecah bang..Org yg Ecah sayang hujung nyawa di tangan Ecah..Ecah dah tak mampu…itu yg korang nak Ecah buatkan..korang penah terpikir?..akak pun tak penah tpikir tp itulah hebatnya idea abam @budakijat..sb itu sabar..Ecah pasti btindak..hambek kaw bunuh tanpa niat terus nak tgk full tikam kena tgk kat iflix…kt tv bahaya..sekali je tikam lepasss… nak tulis caption panjang2 tak mampu lagi…sebak..syg Ecah weh..tima kasih semua yg menonton..sapa yg maki Ecah,Ecah dah maafkan..Ecah happy naw..puas atau tidak dengan akhirnya..itulah akhirnya..atas nama Allah Ecah luv #familynur.. tak tersebut satu2… sayang semua…Lillahitaala? @budakijat @fazli_radiusone @azhan_rani @aamyrarosli @syafiqkylez @fatimahabukar @jalaludinhassan @therajaatiqullah @azarazmi @eyra.hazali @jijiezainal @imanali71 @rienadiana_ @mathnirazak7 @kunamuzani @sefikkhair @onechinoiz_studios @ucheefukada @hakhisham @dramaradiusone @dramasangat #familynur?

A post shared by Noorkhiriah Ahmad Shapie (@khiriah17) on

Menerusi Instagram Noorkhiriah, babak dia men1kam Mahadi semasa episod terakhir sebenarnya panjang. Dia men1kam lelaki tersebut berulang kali. Selain daripada babak tersebut, ada juga beberapa scene lain turut dipotong contohnya ketika dia dit@mpar apabila enggan mengikut suaminya itu pulang ke rumah asal.

Walaupun ada babak yang tidak ditunjukkan sepenuhnya, rakan artis dan netizen memuji lakonan yang mereka sampaikan. Ternyata ramai yang suka dengan tindakan watak Aisyah.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: Shahrulezad & Noorkhiriah

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Trending