Jangan kawan dengan orang lain, mama har4mkan. Tengok jawapan padu Marissa bila Abby tak bagi berkawan.

Jangan kawan dengan orang lain, mama haramkan. Tengok jawapan padu Marissa bila Abby tak bagi berkawan.

TIDAK BOLEH KAWAN DENGAN ORANG LAIN? KENAPA TIDAK BOLEH? JANGAN KAWAN DGN ORG LAIN, MAMA HARAMKAN! TENGOK JAWAPAN BALAS MARISSA BILA ABBY TAK BAGI BERKAWAN.

Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Kenapa dan bagaimana rakan dapat membentuk kehidupan anda? Salah satu bidang psikologi yang paling penting dan paling kurang difahami merangkumi peranan kawan dalam kehidupan kita.

VIDEO:

 

Dalam penulisan saya sendiri mengenai perkembangan dewasa dan penuaan, saya sentiasa berasa kecewa dengan kekurangan penyelidikan mengenai topik ini di bawah kategori hubungan rapat dalam kehidupan pertengahan dan kemudiannya.

Kebanyakan penyelidikan mengenai persahabatan merangkumi kanak-kanak dan remaja, dan jarang sekali para penyelidik serius menangani persahabatan di atas (dan majoriti) jangka hayat.

Nasib baik, penulis buku baru Carlin Flora (pautan luar), Friendfluence (pautan luar), menangani jurang yang sangat diperlukan ini. Dia menarik bersama-sama sastera akademik yang ada dan luas mengenai persahabatan dengan pandangan peribadi dan wawancara, meneroka semua aspek persahabatan dengan cara yang bijaksana dan menarik.

VIDEO:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tudung Bawang Abby Abadi ❤️ . . #RenunganBersama Rasullullah SAW bersabda: يَا أَسْمَاءُ إِنَّ الْمَرْأَةَ إِذَا بَلَغَتِ الْمَحِيضَ لَمْ يَصْلُحْ أَنْ يُرَى مِنْهَا إِلَّا هَذَا وَهَذَا Wahai Asma ! Sesungguhnya wanita jika sudah baligh maka tidak boleh nampak dari anggota badannya kecuali ini dan ini (beliau mengisyaratkan ke muka dan telapak tangan).[HR. Abu Dâwud, no. 4104 dan al-Baihaqi, no. 3218. Hadist ini di shahihkan oleh syaikh al-Albâni rahimahullah] . #TudungBawangAbbyAbadi #TudungBawangViral ? Material Denim lembut Dengan 20 pilihan warna indah Sehelai rm35 3helai rm100 Sesuai utk berbagai peringkat umur . Berminat? Jangan CALL Jangan DM Whatspp sahaja ye 0193595121 0193595121 0193595121 Atau Sahabat Sy @umaima1234u 0182888650 0182888650 0182888650 . Order sekarang, pos setiap hari kecuali ahad ye Laiiii laiii … ?

A post shared by Mencari redha ALLAH (@abby_abadi112) on

Sekiranya anda mempunyai keraguan bahawa rakan adalah salah satu yang paling penting, sekurang-kurangnya memahami, aspek kehidupan, Flora akan meyakinkan anda. Apabila datang kepada kebahagiaan, kawan anda adalah kunci.

Apa apa pun, mari saksikan video di bawah. Jangan kawan dgn org lain, Mama haramkan!! Tengok jawapan balas Marissa bila Abby tak bagi berkawan

Sila tonton video:

Sumber: Etak Salai via Islamik Info

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Be the first to comment

Leave a Reply