
Lafaz cer4i dibuat Fizo atau nama lengkapnya, Wan Hafizol Wan Omar, 33, di hadapan hakim Syarie, Che Abdullah Che Hassan lebih kurang jam 10.55 pagi tadi dalam satu prosiding sebutan.
View this post on Instagram
Unicorn ? saja @maryamfareedakids . . (Wearing ??Selendang Mawar @fareedagroup )
Permohonan cer4i dibuat usahawan yang sinonim disapa Mawar Karim, 30, selaku plaintif mengikut Seksyen 57 Enakmen Undang-Undang Keluarga Islam (Negeri Selangor) 2003 pada 5 Julai lalu.
Fizo yang juga merupakan pemenang tempat kedua Pencarian Hero Remaja 2007/08 dilihat tenang sepanjang prosiding berlangsung.
Terdahulu, Mawar didakwa sudah menemui peguam terlebih dahulu bagi mendapatkan nasihat berhubung perkara berkenaan.
View this post on Instagram
A father’s goodness is higher than the mountain, a mother’s goodness deeper than the sea. .
Sebelum ini, mahligai pasangan terbabit dikatakan berdepan masalah dan mula menjadi bualan ramai apabila Fizo meraikan Aidilfitri berasingan dengan isteri dan anaknya.
Fizo dilaporkan beraya di Kelantan, manakala Mawar dan anaknya pula di Pulau Pinang.
Fizo dan Mawar mendirikan rumah tangga pada November 2013 dan hasil perkongsian hidup, pasangan ini dikurniakan anak perempuan, Wan Maryam.
Sumber : Media Hiburan
Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!
Leave a Reply