(VlDEO) ‘Ini Baru Betul Lejen’ – Mikrofon Tiba2 Bisu! Lihat Reaksi Mengejutkan Tokti Bila Masalah Teknikal Berlaku Di Pentas

Penyanyi kesayangan negara Datuk Seri Siti Nurhaliza selamat menjayakan konsert amal bersama Orkestra Tradisional Malaysia, sempena Festival Balik Pulau di Pulau Pinang semalam.

Apa yang menarik perhatian adalah ketika mempersembahkan salah satu lagu tradisional popularnya, Nirmala, satu kejadian tidak terduga berlaku, namun berjaya ditangani Siti dengan bergaya.

Mikrofon tak berfungsi

Ketika di awal nyanyian, mikrofon langsung tidak berfungsi namun Siti dengan tenang tetap meneruskan nyanyian walaupun suara tidak kedengaran. Penonton bagaimanapun masih memberi sokongan dengan bersorak untuk penyanyi nombor satu.

Meskipun hampir seminit masalah teknikal berlaku, senyuman masih tidak lekang di bibir ibu Siti Aafiyah itu. Hadirin selain bersorak, mereka turut menyanyi bersama lagu ciptaan Pak Ngah itu.

Akhirnya, setelah menanti sekian lama, staf teknikal dilihat tampil dengan mikrofon gantian dan disambut Siti dengan senyuman lalu meneruskan nyanyian bagaikan tiada apa yang berlaku.

Video penuh :

Sumber : Ohbulan

Sumber : Celoteh Saje

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

 

Be the first to comment

Leave a Reply