“Cardiff University, Here I Come,” – 3 Tahun Menanti, Kini Bermulalah Perjalanan Sarjana Faizal Ismail Di UK

Selepas tiga tahun menanti, akhirnya impian pengacara terkenal, Faizal Bin Ismail untuk memulakan pengajian Sarjana di Universiti Cardiff di United Kingdom dalam bidang Budaya Dan Industri Kreatif bakal direalisasi.

Faizal berangkat ke London terlebih dahulu sementara ahli keluarga yang lain akan menyusul selepas anak sulung tamat peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia.

بِسْمِاللَّهِالرَّحْمَنِالرَّحِيم

“Bakal bermula perjalanan memenuhi impian yang dah lama saya pendam.. namun niat itu menjadi lebih fokus sejak TIGA tahun lalu bila ALLAH temukan saya dengan insan2 yang membantu mendorong saya untuk merealisasikan impian ini.

“Alhamdulillah DIA permudahkan urusan satu persatu tanpa dijangka, nati kita share2 lagi okay!

“Terima kasih kepada yang mendoakan, yang memberikan kata2 yang baik buat saya sekeluarga.

“Saya berangkat dahulu sebab anak sulung saya kena ambik SPM .. abis SPM nanti diorg join InshaAllah… nantikan update2 saya di Social media saya dan @dbilique .. .

So… CARDIFF UNIVERSITY…HERE I COME! .

#FBIinUK #roadtomaster #culturalandcreativeindustries,” kongsinya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم . Bakal bermula perjalanan memenuhi impian yang dah lama saya pendam.. namun niat itu menjadi lebih fokus sejak TIGA tahun lalu bila ALLAH temukan saya dengan insan2 yang membantu mendorong saya untuk merealisasikan impian ini.. . Alhamdulillah DIA permudahkan urusan satu persatu tanpa dijangka.. nanti kita share2 lagi okay! . Terima kasih kepada yang mendoakan, yang memberikan kata2 yang baik buat saya sekeluarga. . Saya berangkat dahulu sebab anak sulung saya kena ambik SPM .. abis SPM nanti diorg join InshaAllah… nantikan update2 saya di Social media saya dan @dbilique .. . So… CARDIFF UNIVERSITY…HERE I COME! . . #FBIinUK #roadtomaster #culturalandcreativeindustries

A post shared by Faizal Ismail (@faizalfbi76) on

Selamat maju jaya buat Faizal.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: Instagram Faizal Ismail via MH

Be the first to comment

Leave a Reply