Shila Amzah Jawab Isu Kekayaan Cecah RM200 Juta

Penyanyi yang menempa nama dalam industri muzik peringkat global, Shila Amzah menjawab dakw@an yang kononnya dia tergolong sebagai salah seorang artis wanita terkaya di Malaysia.

Murai MY berkesempatan men0nton program Begitu Begini DJ Nazz di saluran Youtube Geg@r bagi mendengar penjelasan dari Shila. Dalam temubual eksklusif tersebut, Shila menjawab soalan dari DJ Nazz di mana ada desas desus mengatakan dia telah mengumpul aset memcecah USD 50 Juta atau sekitar RM 200 Juta pada 2016 sehingga di digelar artis terkaya di Malaysia.

 

“Masa awak menang Asian Wave, awak menang RM 5 Juta. Dilap0rkan kekayaan awak bernilai USD 50 Juta atau RM200 Juta pada 2016, sekaligus menjadikan salah seorang jutawan dalam dunia hiburan. Betul atau tidak kenyataan ini?”- tanya DJ Nazz.

“Tak betul kot, sebab kalau kira aset saya,tak sampai kot tahap tu! Betul atau tidak betul juga lah kenyataan tu”- jawab Shila

Walaubagaimanapun Shila seolah-olah tidak menaf!kan atau mengiyakan kenyataan bahawa dia meraih kekayaan yang besar melalui dunia hiburan sehingga bergeIar jutawan. Malah Shila berkongsi nasihat, sekiranya mahu berjaya dalam bidang nyanyian, perkara paling penting setiap penyanyi perlu teliti membaca k0ntrak dan tahu nilai diri.

“Sebenarnya dalam bidang nyanyian ini, kalau betul-betul buat, betul-betul baca k0ntak dan tahu nilai diri memang boleh buat duit. Insyallah”- katanya ketika disoal oleh DJ Nazz.

Video?

https://www.youtube.com/watch?v=jBMM69b8d7w

Mengenai perkembangan terbaru Shila, beliau baru sahaja tersenarai antara 100 Wanita Paling Cantik Di Asia. Berdasarkan undian, Wajah Lelaki Asia Tercantik 2019 dimenangi oleh pelakon dan penyanyi dari China, Xuao Zhan. Manakala ahli kumpulan K-Pop terkemuka BLACKPlNK iaitu Lisa menjadi Wajah Wanita Asia Tercantik 2019.

Sumber  : Murai

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

 

Be the first to comment

Leave a Reply