“Sewaktu Saya Melalui Hari Yang Penuh Serabut, Saya Gagal Menjadi Ibu Yang Baik” – Diana Danielle

Aktres Datin Diana Danielle mendedahkan bahawa dia melalui hari-hari yang cukup sukar sehingga mengganggu fikirannya baru-baru ini.

Diana atau nama sebenarnya, Diana Danielle Danny Beeson, 28, berkata, situasi itu secara tidak langsung menyebabkan dia gagal melaksanakan tanggungjawabnya sebagai seorang ibu dengan baik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sabtu OOTD. I dont tell my kids what to do anymore. Jadilah apepun ?

A post shared by Diana Danielle (@dianadanielleb) on

“Saya mengalami beberapa hari yang sukar. Lebih kurang dalam dua ke tiga hari. Saya menyedari bahawa sewaktu saya sedang serabut, saya tidak mampu menjadi seorang ibu yang baik kepada anak-anak saya.

“Bahkan, saya perasan saya jadi mudah meradang terhadap anak-anak. Saya juga tidak mampu nak tunaikan keperluan mereka yang cukup mudah seperti mengambilkan segelas air. Saya tak mendengar mereka memanggil nama saya,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ombak Rindu the series photoshoot, coming soon on @iflixmy

A post shared by Diana Danielle (@dianadanielleb) on

Diana berkongsi hal tersebut menerusi video yang dimuat naik di Instagram TV (IGTV) miliknya.

Katanya, situasi tersebut menyebabkan dia berasa terkilan kerana tidak

“Gangguan fikiran yang saya alami membuatkan saya kadang-kadang terlupa apa yang sedang bermain dalam kepala ini. Saya perlu menguruskan masalah, dan pada masa sama perlu fokus.

“Ia sesuatu yang cukup meny4kitkan apabila saya sendiri tidak mampu ada bersama anak-anak sebagai seorang ibu ketika mereka memerlukan saya,” luahnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 7th year Anniversary. Ok it was actually like a week ago but we both kinda forgot till our friends tagged us on IG ? You can strip us off everything but u cant strip away my love for this human being here @faridkamilz. A simple man with simple needs and a quiet personality but ALOT of energy. A horse. Love u horsie, i dowanna ask for anything just keep up all the good work yg u dah buat tahun ni @rempit2_official so proud of you and all that u r and all that u will be. Thank you for being my life partner ?? 1st and second picture taken by Muhammad, 3rd & 4th by Aurora ?. . We both look SO tired cause i just finished my race & farid (being a horse) went for motorcross in d morning, jogging and swimming in d evening all with the kids in tow ?? #kidsflatandout

A post shared by Diana Danielle (@dianadanielleb) on

Bagaimanapun, kata Diana bersyukur dikelilingi dengan orang yang banyak membantunya sewaktu menghadapi hari-hari yang sukar itu.

“Saya ada insan yang hebat yang bantu saya. Jika anda semua mempunyai sebarang isu, harapnya anda mampu selesaikan dengan baik,” katanya.

Diana mendirikan rumah tangga dengan Datuk Farid Kamil, 38, pada November 2012 dan dikurniakan dua cahaya mata Muhammad, 6, dan Nur Aurora, 4.

Pada minggu lalu, Mahkamah Tinggi Shah Alam menolak rayuan Farid untuk mengetepikan hukvman penj4ra sembilan bulan yang dijatuhkan kepadanya pada Mei.

Ekoran keputusan itu, pelakon J Revolusi terp4ksa merengkok di penj4ra selepas disabitkan dengan kesalahan menggunakan dadah jenis ganja Tetra Hydrocannibol (THC) tahun lalu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yang setia selalu ditinggalkan, yang jahat selalu digilakan… kenapa mcm ni? Nangis kat bucu kain tudung @as.legacymalaysia

A post shared by Diana Danielle (@dianadanielleb) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: gempak

Be the first to comment

Leave a Reply