Alhamdulillah.. Abby Abadi dan Norman Hakim sekeluarga ‘dijemput’ ke tanah suci bersama

Siapa yang tidak suka melihat kem3sraan yang terjalin antara dua buah keluarga Abby Abadi dan Norman Hakim. Jika suatu masa dahulu kisah kontroversi antara mereka menjadi bualan rakyat Malaysia. Namun kini mereka menganggap hal tersebut sebagai langkah baru untuk mereka memperbaiki diri masing-masing ke arah yang lebih baik serta merapatkan lagi ukhuwah antara mereka.

Hari ini mereka akan terbang ke tanah suci untuk menunaikan umrah bersama-sama. Menurut Memey, ini merupakan kali pertama beliau ingin menjejakkan kaki ke tanah suci dan beliau sangat teruja tambahan lagi pergi bersama keluarga yang besar.

Melalui laman media sosiaI IG, beliau sempat memuat naik status memohon kema4fan kepada semua dan mohon para peminat mendoakan kesejahteraan perjalanan mereka ke sana.

Bismillah

Doakan perjalanan kami sekeluarga & para jemaah @widadtours selamat sampai & dipermudahkan segala urusan kami sepanjang mengerjakan umrah…
Kesempatan ni sy mewakili keluarga besar kami mohon ampun & maaf klu ada salah silap terkurang terlebih dlm apa jua perkara….

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bismillah ❤️ Doakan perjalanan kami sekeluarga & para jemaah @widadtours selamat sampai & dipermudahkan segala urusan kami sepanjang mengerjakan umrah…❤️ Kesempatan ni sy mewakili keluarga besar kami mohon ampun & maaf klu ada salah silap terkurang terlebih dlm apa jua perkara…?❤️ . . @normanhakim_786 @abby_abadi112 @jaiezzany @danishhakimofficial @marissadaniaaaaa_ @m_danishaa @danish.edry @awishzarisz @mikayladelishahakim . Ootd: jubah @kernadia_byabbyabadi ❤️

A post shared by wifeyNH (@memeysuhaiza) on

Doakan perjalanan kami sekeluarga & para jemaah @widadtours selamat sampai & dipermudahkan segala urusan kami sepanjang mengerjakan umrah…

Kesempatan ni sy mewakili keluarga besar kami mohon ampvn & ma4f kalau ada saIah siIap terkurang terlebih dalam apa jua perkara..

Lain pula dengan Abby Abadi kerana terpaksa meninggaIkan tiga orang anaknya, Daiyan, Dayana dan juga Baby Danial yang kini masih berada di h0spital.

TinggaI sekejap ye jantung hati Mama Abah Abang Kakak.. @daiyandayana .Perancangan awal memang nak bawak tapi tulah..

ALLAH lebih tahu yang terbaik. Semoga anak2 ini selalu dalam Iindungan & kasih sayang ALLAH @jaiezzany

Semoga keluarga besar mereka ini selamat tiba dan pulang disamping dapat menyempurnakan rukum islam kelima ini. Para peminat dan warga Malaysia juga turut sama mendoakan mereka.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: Instagram memeysuhaiza/abby abadi /vanilla.kini

Be the first to comment

Leave a Reply