[VIDEO] Terkini Ada Lelaki Mend4kwa Isteri Da’i Tak Bayar Payment Dia Rm11560

Kalau sebelum ini, isteri baru Da’i Farhan did4kwa menggunakan sijil d0ktor p@lsu dan ada yang mend4kwa wanita itu telah melarikan sebuah kereta Kenari miliknya tanpa membuat pembayaran enam tahun lepas, kini muncul pula dkwaan terbaru yang dibuat oleh seorang lelaki, yang mend@kwa dit!pu dan difitn@h oleh wanita tersebut.

Lelaki itu yang bernama Zahari Ibrahim telah menjalankan kerja-kerja pengubahsuaian satu bangunan bagi dijadikan h0spital untuk Noorainul Naqim Mohd Radzi..

Kerja-kerja pengubahsuaian bangunan untuk dijadikan h0spital yang ber0perasi di Desa Melawati telah siap 95%, tetapi Zahari berkata dia telah dif!tnah oleh Noorainul yang dirujuk sebagai ‘Wanita Kaabah’ dalam video dan menarik diri dari meneruskan kerja-kerja pengubahsuaian.

Dia telah mengirimkan video tersebut dengan tujuan untuk membersihkan namanya dari fitn@h dan supaya Noorainul membuat pembayaran ke atas kerja-kerja yang telah dijalankan sejak April hingga Ogos 2019 dengan tuntutan ke atas invois berjumlah RM 11,560.

Lagi MBC dapat video kiriman saudara Zahari Ibrahim mengenai Dr Aerin Radzi (d0ktor pelesu), isteri kpd ustaz 18 19 yang tengah viral, kali ni saudara Zahari meminta untuk vir@lkan kes kerjanya yang katanya tidak dibayar dan beliau telah difitn@h oleh doktor berkenaan

kerja2 renovation/ubahsuai DRHOLIS yang beroper@si di Desa Melawati telah siap 95% tetapi beliau telah difitn@h dan tarik diri, tujuan video ini dikirim agar dapat diviraIkan dan dipanjangkan sehingga nama saudara zahari dapat dibersihkan dari fitn@h yang telah ditabur, sila hubungi encik zahari ibrahim 01132294105 untuk selesaikan k3s

FB: https://www.facebook.com/zahari.ibrahim.777

Zahari bagaimanapun mengakui membuat kesilapan kerana tidak membuat perjanjian bertulis dengan Ainul sebelum membuat kerja-kerja pengubahsuaian atas dasar kepercayaan kerana Noorainul mend4kwa seorang d0ktor pak@r dengan kelulusan MBBS dari Sri Lanka.

Zahari memohon agar Noorainul menghubunginya di 01132294105 untuk menyelesaikan k3s mereka.

Sebelum ini seorang lelaki memberitahu kereta Kenarinya miliknya telah beliau persetujui untuk dijual kepada Noorainul melalui kaedah sambung bayar, bagaimanapun Noorainul dikatakan langsung tidak membuat pembayaran kereta tersebut setelah dua tahun berlalu serta menghilangkan diri, menyebabkan lelaki itu terp@ksa membuat bayaran sebanyak RM 10,000 kepada bank untuk membersihkan namanya.

Setelah k3s itu tular, lelaki itu telah menemui semula keretanya berhampiran kawasan rumahnya tetapi ia telah diletakkan dengan nombor plat paIsu, menyebabkan ia gagal ditemui selama enam tahun.

Noorainul kemudiannya dikatakan telah membuat pembayaran berjumlah RM 10,000 kepada lelaki yang menuntut, yang seterusnya menganggap k3s itu selesai.

Sumber  : viral.bbn.my

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Be the first to comment

Leave a Reply