Connect with us

Hiburan

“Orang Kata Untung Aku Muda Dah Rasa Ada Cucu…”- Enot Teruja Bakal Sambut Cucu Sulung

Published

on

Enot atau nama sebenarnya Aliza Abdullah berkata, dia tidak menyangka dapat menimang cucu di usia yang agak muda.

“Dah besar perut kakak (anak). Lagi dua bulan sahaja nak bersalin dan dua bula jugalah aku bakal ada cucu.

“Dapat cucu pun kira rezeki, untung orang kata aku muda dah rasa ada cucu

“Nanti cucu aku umur 20 tahun aku baru 62 tahun. Insya-Allah semoga Allah panjangkan umur aku.. 

“Apa-apa pun aku memang sangat teruja nak tunggu dia (cucu) keluar. Semoga Allah permudahkan segalanya,” katanya.

 Enot berkongsi perkara tersebut di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri tersebut Enot memut naik foto anaknya, Andriana Balqis, 19, bersama ‘baby bump’.

Terdahulu, Andriana mendirikan rumah tangga dengan suaminya pada Mac 2019.

Selain Andriana, Enot yang pernah berkahwin sebanyak dua kali juga merupakan ibu tunggal kepada Ariana Qaseh Qistina yang kini berusia 13 tahun.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Assallamualaikum besar dah perut kakak lg 2 bln jer lg nak bersalin..2 bln jgk lah aku bakal ada cucu huhuhuhuh Dpt cucu pun kira rezeki untung org kata aku muda dah rasa ada cucu bsk cucu aku 20thn aku baru 62 thn hahhahahha in sha Allah smoga Allah pnjgkan umur aku.. aku panggil cucu aku #budakcheese sbb hr2 mak dia mngidam mkn #burncheesecake yelah dia lahir tahun tikus lah plak mmg hantu cheeselah.. Alhamdulilah dia blum keluar lg mcm2 org bg kat dia murah rezeki.. sbb tu org kata setiap kt yg hdp Allah dah sediakan rezeki untk kt,rezeki mcm 2 bentuk Allah bg btl x? so korg mane nak wat review baju baby ke brg2 baby ke bole lh dm tokmamok dia ok hahhahaha gitew.. apa2 pun mmg super xcited nak tggu dia keluar smoga Allah permudahkan segala2nya Aamin.. #tokmamokvogue #sapakatakitatua #buatbaikramaiorgsayang #alhamdulillah #rezekimcm2bentuk

A post shared by ENOT (@enot_78) on

sumber: GEMPAK

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending