Connect with us

Hiburan

“Mem4ksa jantung untuk bekerja lebih keras” – 20,000 Sit Up Dalam 30 Minit, Netizen Syak Ini Punca Ashraf Sinclair Meningg4l Dunia?

Published

on

Kem4tian aktor kacak kelahiran Malaysia, Ashraf Sinclair ternyata memberi kejvtan bukan saja buat fansnya di Malaysia dan Indonesia, malah rakan dan keluarga terdekat.

Hal ini kerana, rata-rata mereka yang mengenalinya mengakui Ashraf seorang yang sihat dan tidak ada sebarang peny4kit semasa hayatnya. Disebabkan hal tersebut, peminat terutamanya pengikut Instagram Ashraf mula berspekulasi akan sebab kematian aktor terbabit. 

Meningg4l kerana raw4tan 20,000 sit up dalam tempoh 30 minit? 

Menerusi posting yang dimuat naik Ashraf 4 hari lepas di Instagram, arw4h katanya telah berkongsi satu raw4tan yang digabungkan dengan rutin senamannya yang mana seseorang tu boleh lakukan senaman sit up (tekan tubi) sebanyak 20,000 kali dalam tempoh 30 minit. 

Malah kata Ashraf, raw4tan ni dibuat bagi mendapatkan bentuk perut yang ideal dan membuang lemak yang tak diperlukan. Dengar macam wow kan? 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can you do 20,000 sit-ups in 30 minutes? @BlinkBeautyJkt Clinic, you can! I compliment my work out & healthy diet with #EMSCULPT #MUSCLE building treatment!? #SIXPACK perfection! . #EMSCULPT is the latest technology which strengthens muscles whilst reducing fat! Especially for the belly & glutes! . I combine this treatment with my GYM routine! . ? Builds Muscle ? Burns Fat ✅ 20,000 Sit-ups / Squats in 30mins . What are you all waiting for!? Contact @BlinkBeautyJkt Clinic now! +6282311786390 . #blinkmen #blinkbeautyjkt #emsculpt #emsculptjkt #Sculpsurejakarta #sculpsureindonesia #coolsculpting #coolsculptingjakarta #coolsculptingindonesia #coolsculpting #coolsculptingjakartaselatan #facialjakarta #laserclinicjakarta #skincare #indonesiatatler #tatlerindonesia #prestigeindonesia #klinikkecantikanjakartaselatan #beautyclinicjakarta #aestheticjakarta #jakartaaesthetic #slimmingjakarta #clinickecantikanjakarta #perwatanwajah #klinikestetika #klinikestetikajakartaselatan #silkpeel #beautytreatmentjakarta

A post shared by Ashraf Sinclair Official (@ashrafsinclair) on

“Ini bukan olahraga ototnya tapi jantungnya! Kayaknya ini gara-gara suaminya BCL meningg4l…” 

Sebaik saja berita kematian Ashraf viral di media sosial, postingnya berkenaan raw4tan ini mendapat perhatian netizen.

Rata-rata netizen seakan menyalahkan raw4tan tersebut sebagai punca kem4tian aktor tersebut kerana ia yang dianggap ekstr3m dan membuatkan jantung Ashraf bekerja keras daripada biasa.

Sumber: Instagram

Apa-apapun buat masa ini, pihak keluarga Ashraf masih belum mengeluarkan sebarang kenyataan berkenaan perkara ini dan kita anggap sajalah ia sekadar spekulasi daripada netizen.

Yang terbaik sekarang kita sedekahlah Al Fatihah buat Ashraf dan doakan semoga keluarganya tabah hadapi dugaan ini. 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: Lobakmerah

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending