Balu Abam Mohon Maaf! Keadaan Terkini Isteri Dan Anak Abam Dided4hkan

Di saat ramai yang cuba menghubungi dan bertanya khabar, balu kepada Allahy4rham Syed Umar Mokhtar Syed Mohd Redzuan atau Abam tidak dapat dihubungi secara langsung.

Pihak wartawan yang cuba menghubungi Nurhidayah melalui WhatsApp cuma mendapat jawapan daripada abangnya, Azmier yang juga menjadi pembantu peribadinya.

Kiriman WhatsApp tersebut memohon agar orang ramai berdoa untuk dirinya dan anaknya, Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey yang sudah berusia lapan bulan.

“Mohon maaf ya, saya wakil keluarga dan Hidayah tak dapat nak beri apa-apa penjelasan/kenyataan kepada mana-mana pihak media berkenaan hal yang tengah pan4s ni buat masa sekarang.

Bagi menghormati Hidayah yang sedang menjalani tempoh edah, mohon sama-sama doakan dia dan anaknya Hamzah baik-baik sahaja. Maaf sekali lagi dari pihak saya, Hidayah dan keluarga,” tulis kiriman WhatsApp tersebut.

Sebelum ini ramai yang terkejut dengan apa yang dikongsi oleh Nurhidayah menerusi siaran langsung di Facebook dan Instagram seorang usahawan.

Perkara tersebut menimbulkan kemar4han kepada adik arw4h Abam, Ali Puteh sehingga terkeluar kata-kata yang tidak sepatutnya.

Namun petang semalam, Ali Puteh tampil dalam satu sidang media dan membuat permohonan maaf kepada kakak iparnya atas keterl4njuran status yang ditulis di Instagram miliknya.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ramai mengambil kesempatan sanggup buat akaun ig fake! Pada semua jagn follow dua ig ni ye.. tolong report ramai2 ye.. Update post by @sirazmier

A post shared by hidayah_ (@hidayah_abam) on

Sumber : Gempak

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Be the first to comment

Leave a Reply