“Di h4dapan orang kak Unge masih mampu ket4wa tapi dalam h4tinya tiada siapa tahu” – Al-Ghazali sifatkan BCL wanita ku4t – Bintang Global

Al-Ghazali terkejut apabila mengetahui Ashraf sudah menlnggal dunia.

Pemerglan pelakon Ashraf Sinclair pada Selasa lalu turut memberi kesan kepada anak Ahmad Dhani iaitu Al Ghazali.

Menurut laporan Liputan6, Al-Ghazali terkejut apabila mendapat perkhabaran sedlh itu memandangkan dia kerap meluangkan m4sa bersama Ashraf dan isteri, Bunga Citra Lestari (BCL).

Biarpun masih bersedih dengan kem4tian suami, Al-Ghazali memberitahu dia melihat BCL kuat menempuh dug4an tersebut dan masih mampu ters3nyum.

“Saya bangun tidur pagi itu terus dapat berita meng3nai Ashraf dan terkejut sebab saya selalu keluar bersama kak BCL dan abang Ashraf.

BCL masih mampu tersenyum walapun bers3dih dengan kem4tian suaminya.

“Jadi, saya sudah menganggap mereka sahabat rapat. Berita ini sangat meng3jutkan. Saya melihat kak Unge (BCL) masih ku4t walaupun dalam hatinya tiada siapa tahu.

“Cuma, kalau di hadapan orang dia masih mampu ket4wa dan tersenyum. Abang Ashraf seorang yang sangat b4ik dan setia,” katanya.

Dunia hiburan dik3jutkan dengan berita Ashraf Sinclair menlnggal dunia akibat serangan j4ntung di Jakarta pada Selasa lalu.

Allahyarham menlnggalkan seorang isteri yang juga penyanyi Bunga Citra Lestari dan seorang anak lelaki, Noah Aidan Sinclair. 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: mStar

Be the first to comment

Leave a Reply