“Saya Berbesar H4ti…” – Syura Badron G4nti Hanna Halim Dalam Teater Korupsi Dewan Sem4ndung

Penyanyi Syura Badron telah dipilih untuk menyertai pement4san teater Korupsi Dewan Semandung bagi menggantikan watak yang sepatutnya dilakonkan oleh pelakon baru, Hanna Halim.

Menurut Syura, pada mulanya, dia berasa ragu-ragu untuk menerima tawaran itu kerana tiada peng4laman dalam pementasan teater sebelum ini.

“Saya sangat berb3sar hati kerana diberi peluang oleh pihak produksi untuk menyertai pementasan teater ini.

“Tanggungj4wab saya amat besar, terus terang saya katakan, ketika mula-mula ditawarkan, saya masih ragu-ragu untuk menerimanya.

“Saya belum pernah menyertai mana-mana pementasan teater sebelum ini, sebab itulah saya tidak membuat keputusan dengan cepat untuk menerima tawaran tersebut,” jelasnya.

Syura berkata demikian ketika dit3mui di sidang media yang diadakan selepas t4yangan media teater Korupsi Dewan Semandung di Istana Budaya, Kuala Lumpur malam tadi.

Tambah Syura, dia membuat keputusan untuk mencuba nasib dan berjumpa pihak produksi sehari selepas menerima tawaran.

“Keesokan harinya, saya membuat keputusan untuk datang berjumpa Abang Khir dan Kak Ogy untuk mencuba nasib, Alhamdulillah, saya diterima sebagai salah seorang pelak0n dalam  teater ini,” tambahnya.

 

Difahamkan, pemb4bitan Hanna dalam teater tersebut dib4talkan kerana tidak menepati kehendak produksi.

Teater Korupsi Dewan Semandung itu merupakan hasil kerjasama Khir Rahman dan Fauziah Ahmad Daud selaku pengarah dan penerbit.

Selain Syura, Teater Korupsi Dewan Semandung turut dibintangi oleh Man Raja Lawak, Vicha, Khir Rahman, Mark Adam dan ramai lagi.

Ia akan dit4yangkan pada 29 Februari hingga 1 Mac 2020 di Istana Budaya.

Harga tiket boleh didapati pada RM58, RM78, RM88, RM118, RM148, RM178, RM208 dan RM258 menerusi AirAsia Red Tix.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pecah perut aku dengan diorg ni semua! Korang semua pun akan CONFIRM terhibur dengan teater kelakar seram korupsi dewan semandung ni.. cepat2 beli tiket tau!! . #Repost @korupsidewansemandung with @get_repost ・・・ Punya lah syok bila dah ada muzik director @shahslam_ ???? sume nak nyanyi. Cepattt!!! Laku kerass!! Dapatkan tiket korg di kaunter tiket di Istana Budaya & belian secara online www.airasiaredtix.com TEATER KOMEDI SERAM KORUPSI DEWANG SEMANDUNG Pada 28, 29 Februari & 1 Mac 2020 8.30 malam di Panggung Sari Istana Budaya terbitan OGY VENTURES NETWORK SDN BHD. Penerbit @kak_ogy , Pengurus Projek @shahirsulaiman36 , Arahan @kei_ramoss , Penulis skrip @aloyparadoks dan @rayzamukmin Dapatkan tiket di www.airasiaredtix.com . Pementasan ini dibintangi oleh, @drmaza_official @taukejambu_real @joey_daud @sharif_zero @thedouglaslim @markadam1079 @vicha_barbie @chiwan_chilok @chemat_rajalawak @syurabadron @azrulzaidi @tapai_86 @azmi_saat @manrajalawak . @korupsidewansemandung #ogyventuresnetwork #korupsidewansemandung #istanabudaya #kualalumpur #malaysia #arts #theatre #music #dance #teatermalaysia #international #media #teaterkomediseram . https://airasiaredtix.com/tickets/teater-komedi-seram-korupsi-dewan-semandung#tab-tickets

A post shared by EGO~New released ? (@syurabadron) on

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply