Connect with us

Hiburan

“Balik Tidur.. 80 Peratus Lelaki Memang Tak Ingat,” – Lupa Ulang Tahun Perk4hwinan, Shiera Ijoy Ded4h Perangal Sebenar Suami

Published

on

 

Pelakon dan pengacara senior, Sharifah Shahirah atau sinonim dengan sapaan Shiera Ijoy ada memuat naik sekeping foto di akaun Instagram miliknya.

Menariknya, Shiera telah berkongsi f0to suaminya, Ijoy Azahari di samping menceritakan kisah ulangtahun perkahwinan pasangan ini.

Difahamkan, pasangan ini menyambut ulangtahun perkahwinan yang ke-17 tahun.

“H4ram di ingatnya annibersary kita yg ke 17. 28.2.03 Memang begitula 80% lelaki memang tak ingat

“Kalau ingat orang pompuan jugaklaa yg udate kat ig ….doa macam2… Lelaki dia main dalaman…

“allah je yang tau kan Yang..aku sendiri pun tak tau..yang tau dia ckp dia main golf je… Pahammmmm Orang pompuan jugaklaa nak beriya sambut

“Kita pun dah malas..sbb dah 17… Dah kebas namnya…sengal2 tulang..mata pun dah k4bur

“Siapa suami yang selalu tak ingat dan tak kisah Angkat tangan?

“Kita pun dah tak kisah …janji ada sebelah..tapi sebelah mana entah…hahaha…dah tak cari dah…

“Yang best ummi kita yg ingat dan kawan kita nama dia @sheronny sbb anniversary sama

“Balik tidur….siang pun tak tau dia buat apa…. Sbb bini dia tengok Korea..wasalam @ejoyazari,” tulisnya.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haram di ingatnya annibersary kita yg ke 17 28.2.03 Memang begitula 80% lelaki memang tak ingat Kalau ingat orang pompuan jugaklaa yg udate kat ig ….doa macam2… Lelaki dia main dalaman…allah je yang tau kan Yang..aku sendiri pun tak tau..yang tau dia ckp dia main golf je… Pahammmmm Orang pompuan jugaklaa nak beriya sambut Kita pun dah malas..sbb dah 17… Dah kebas namnya…sengal2 tulang..mata pun dah kabur Siapa suami yang selalu tak ingat dan tak kisah Angkat tangan? Kita pun dah tak kisah …janji ada sebelah..tapi sebelah mana entah…hahaha…dah tak cari dah… Yang best ummi kita yg ingat dan kawan kita nama dia @sheronny sbb anniversary sama Balik tidur….siang pun tak tau dia buat apa…. Sbb bini dia tengok Korea..wasalam @ejoyazari

A post shared by Shiera Al-Khaired (@shieraijoy) on

Imbas kembali, Shiera pernah berk4hwin bersama Jatt, vokalis Black Dog Bone dan dikurniakan seorang anak perempuan, Allisya, 22.

Selepas itu, Shiera mendirikan rumah tangga bersama pelakon Ijoy Azahari pada 28 Februari 2003 dan dikurniakan empat orang anak iaitu Airell , 15, Airra, 12, Audra, 10, dan Adeena, 2.

Foto : Instagram Shiera Ijoy

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: MH

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending