“Saya Sibvk Bekerja, Eidrees Sangat Bertu4h Memiliki Anzalna Sebagai Ibu Kerana…,” – Giliran Suami Pula Beri Re4ksi

 

Pelakon Anzalna Nasir menyifatkan dirinya cukup bertu4h kerana dikurniakan su4mi yang cukup bert4nggungjawab dan sentiasa membantu dalam melakukan apa sahaja tugasan.

Jelasnya ketika ditemui pada majlis akikah Mohamad Eidrees di sebuah hotel baru-baru ini, suaminya Hanif Zaki tidak pernah lepas tangan dalam soal penj4gaan anak.

Sebaliknya, dia juga p0sitif dan sentiasa sedia membantu hatta bangun di tengah malam semata-mata mahu menyediakan susu anak.

“Hanif seorang bapa yang sangat bert4nggungjawab, dia tidak pernah meningg4lkan saya membuat tugasan seorang diri. Selalunya apabila waktu pagi, Eidrees nak susu dan lampinnya penuh, Hanif yang akan bantu uruskan.

Syukur kerana saya mendapat rezeki su4mi dan bapa yang sangat bagus kepada Eidrees,” jelasnya jujur.

Hanya tersenyum mendengar jawapan ikhlas yang keluar daripada mulut isteri, Hanif turut menyatakan Eidrees sangat bertuah memiliki Anzalna sebagai ibu.

“Eidrees sangat bertuah memiliki Anzalna sebagai ibu kerana dia memberikan segala-galanya. Saya sibuk bekerja dan Anzalna berkorban masa di rumah.

“Keutamaan sekarang bukan lagi diri kami, semuanya mengenai anak. Malah pakaian pun semuanya digunakan semula yang lama, jarang sangat membeli belah pakaian atau barangan baru untuk dirinya sendiri.

“Namun untuk Eidrees ada sahaja yang baru,” selorohnya.

Bersyukur dengan perkembangan Eidrees, jelas pelakon jelita ini akui dia turut menunda sementara kerjaya lakonan sementelah mahu menjaga sendiri si comel ini di depan mata.

“Perkembanga Eidrees sangat b4ik, dia seorang yang berdikari. Pandai makan sendiri, malah untuk mandi pun dia yang buka air sendiri (ketawa).

“Selalunya jika saya bekerja, saya akan minta keluarga tolong jagakan Eidrees kerana saya tidak percayakan orang luar. Dan ini pun rez3ki saya kerana dapat menjaga anak sendiri.

“Untuk berlakon pun saya terpaksa tunda dulu kerana kasih4nkan anak. Malah untuk menghadiri majlis selama dua hingga tiga jam pun saya susah hati terpaksa berj4uhan,” katanya lagi.

Berbalik kepada isu majlis akikah, walaupun kedengaran suara-suara nakal menyatakan ia satu pemb4ziran kerana diadakan cukup mew4h, namun bagi pasangan ini, ia masih mengikut kem4mpuan mereka.

“Sebenarnya malam ini apa yang kami mahukan hanya keberk4tan dan disebabkan itu kami menjemput keluarga, rakan terdekat, anak-anak yatim dan asnaf untuk sama-sama meraikan.

“Sebenarnya majlis ini mengikut kem4mpuan kami. Walaupun mereka kata ini pemb4ziran, namun ini rezeki Mohamad Eidrees dan dia satu-satunya anak kami. Saya tidak kisah berb3lanja. Kami berkongsi rezeki bersama,” jelasnya.

Terdahulu, Anzalna meraikan majlis akikah anaknya, Mohamad Eidrees dalam suasana yang cukup mewah dihadiri keluarga, teman rapat, asnaf dan anak-anak y4tim.

Pasangan ini telah berkenalan lebih 14 tahun dan mendirikan rumah tangga pada 21 Februari 2016 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Mohamad Eidrees pada 31 Mei 2019.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy anniversary my love @hanif_zaki. Bersanding kita semalam ya… Feeling! Haahahahhahahah #14YearsTogether

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88) on

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: MH

Be the first to comment

Leave a Reply