Connect with us

Hiburan

Terlibat Kem4langan Motosikal, Hun Haqeem Alami Keced3raan & Perlu Jalani Pembed4han

Published

on

Pelakon yang terkenal dengan watak Jekfer dalam drama bersiri Kampung People, Hun Haqeem telah terlibat dalam sebuah kem4langan selepas terj4tuh dari motosikal yang ditunggangnya pada awal pagi, Ahad.

Memetik laporan Harian Metro, Hun mengalami keced3raan yang serius di bahagian kedua-dua tumit dan perlu menjalani pembed4han secepat mungkin.

“Dia baru habis penggambaran sebahagian episod drama bersiri, Seindah Tujuh Warna Pelangi sekitar jam 8 malam tadi.

“Saya difahamkan dia kemudian main futsal dan kem4langan itu berlaku ketika Hun dalam perjalanan pulang ke rumah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dia nak kawin pulak , entah la terduduk arjuna redha je ni haaa . @dramasangat #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat . ?: @mnurzakwan

A post shared by Hun Haqeem (@hunhaqeem) on

“Dia menunggang motosikal namun saya tidak pasti kem4langan membabitkan kenderaan lain atau sebaliknya.

“Dia mengalami keced3raan agak serius di bahagian tumit kaki kanan dan disyaki kena ligamen.

“Dia perlu menjalani pembed4han secepat mungkin hari ini. Paling cepat masuk bilik pembed4han petang atau malam ini kerana Pusat Perub4tan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) sentiasa ada banyak kes,” kata pengurus produksi, Ef Hairee.

Dalam pada itu, Ef menyatakan Hun perlu berehat dalam tempoh enam minggu sebelum kembali semula bekerja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s do this!!!! Sunday petang korang buat pe tu?? #hustle

A post shared by Hun Haqeem (@hunhaqeem) on

“Kini saya sedang memantau perkembangan Hun dan sekiranya pelakon terbabit belum pulih, saya akan meminda jalan cerita drama Seindah Tujuh Warna Pelangi.

“Dia dijangkakan perlu berehat dalam empat hingga enam minggu.

“Kami perlu cari inisiatif lain kerana drama 28 episod ini sedang ditayangkan di slot Akasia TV3 sekarang,” katanya lagi.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: Gempak

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending