Connect with us

Hiburan

“Dia Tak Perform Atas Padang Tak Kena Mengena Dengan Pers0nal” – Syifa Melvin

Published

on

Pelakon Syifa Melvin akhirnya bersuara mempert4hankan diri selepas tular mengenai dirinya dikaitkan dengan status di Insta Story Tunku Ismail Sultan Ibrahim (TMJ), hari ini.

Syifa menerusi muat naik terkini di Instagram (IG)nya berkata prestasi mervdum bintang muda skuad Johor Darul Ta’zim (JDT), Safawi Rasid tidak ada kaitan dengan dirinya.

Adik kepada pelakon Syatilla Melvin itu turut meneg4skan tidak pernah campur tangan dalam hal melibatkan kerj4ya Safawi.

“Dia tak perform atas padang tak kena mengena dengan soal pers0nal, sekali pun Syifa tak pernah usik hal kerjaya dia malah selalu berdoa dan memberi s0kongan.

“Tak tau pulak boleh jadi besar macam ni. Terima Kasih kepada yang k0men makl, hlna atau puji… Syifa doakan korang jangan mel4tah dengan apa yang korang baca, yang mengalami dan rasai hanya kami berdua,” tulisnya.

Selain itu Syifa turut menjelaskan dia bekerja siang dan malam untuk mencari rezeki dan menampung dirinya sendiri.

“Saya bekerja siang malam cari duit sendiri, tidur tak cukup apatah lagi rehat…Tak cukup hanya untuk nak biayai diri dan menampung perbelanjaan diri sendiri.

“Tak pernah sekali mintak duit “dia” untuk sara hidup… Dia pun kenal Syifa macam mana”, katanya.

Pelakon #SisCuba ini turut menafikan dakwaan memaksa Safawi berk4hwin dengannya pada tahun ini.

“Part paksa kahwin, demi Allah tak pernah sesekali…Tapi Syifa yakin dan tahu kenapa dia memberi alasan sebegitu, cuma dia sahaja tahu”, ujarnya.

Terdahulu, pemilik JDT, TMJ, memuat naik posting mengenai kem3rosotan mendadak pemenang anugerah Pemain Paling Bernilai (MVP) dalam Anugerah Bolasepak Kebangsaan (ABK) musim lalu, Safawi Rasid, disebabkan tek4nan daripada kekasih termasuk memaksanya untuk berk4hwin.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I didnt open my mouth since benda ni tular.. and i taktau macam mana dorang press ni dapat cerita? Since ramai yg menghentam.. let me spill the tea ☕️ . . .ive been working my ass off cari duit sendiri tidur xckup apatah lagi rehat xcukup just for the sake of nak biayai diri dan menampung perbelanjaan diri sendiri,tak pernah sekali mintak duit “Dia” utk sara hidup… Dia pun kenal Syifa macam mana.. . . . .Part Paksa kahwin, Demi Allah tak pernah sesekali tapi Syifa yakin dan tahu kenapa dia memberi alasan sebegitu, Cuma dia sahaja tahu.. . . . .Dia tak perform atas padang tak kena mengena dengan soal personal, Sekali pun Syifa xpernah usik hal kerjaya dia malah selalu berdoa dan memberi sokongan.. Taktau pulak boleh jadi besar macam ni.. Terima Kasih kepada yg komen maki,hina atau puji.. Syifa doakan korang jgn melatah dengan apa yang korang baca,yg mengalami dan rasai hanya kami berdua.. Semoga semua dalam lindungan Allah swt?

A post shared by #KunciCintaAbadi (@syifamelvin) on

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: Gempak

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending