Connect with us

Hiburan

“Dok main nama Allah bagai. Dasar material1stik!” – Netizen Kant0ikan Syifa Melvin, Siap Stalk Timeline Twitter Tunjuk Hadiah Safawi Beri

Published

on

Kecoh timeline media sosial hari ini selepas Tunku Ismail Sultan Ibrahim katanya telah hilang sabar terhadap pemain bola sepak, Safawi Rashid selepas prestasinya makin menurun.

Akibat daripada itu, Tunku Ismail telah memuat naik beberapa siri instastory yang mem3rli kekasih Safawi, Syifa Melvin yang ditudvh menjadi penyebab kepada masalah tersebut.

Namun instastory ini dibalas semula oleh Syifa yang menjelaskan bahawa dia langsung tidak pernah minta sesen pun daripada Safawi bahkan memaksa lelaki tersebut untuk mengahwininya. Pulak… 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I didnt open my mouth since benda ni tular.. and i taktau macam mana dorang press ni dapat cerita? Since ramai yg menghentam.. let me spill the tea ☕️ . . .ive been working my ass off cari duit sendiri tidur xckup apatah lagi rehat xcukup just for the sake of nak biayai diri dan menampung perbelanjaan diri sendiri,tak pernah sekali mintak duit “Dia” utk sara hidup… Dia pun kenal Syifa macam mana.. . . . .Part Paksa kahwin, Demi Allah tak pernah sesekali tapi Syifa yakin dan tahu kenapa dia memberi alasan sebegitu, Cuma dia sahaja tahu.. . . . .Dia tak perform atas padang tak kena mengena dengan soal personal, Sekali pun Syifa xpernah usik hal kerjaya dia malah selalu berdoa dan memberi sokongan.. Taktau pulak boleh jadi besar macam ni.. Terima Kasih kepada yg komen maki,hina atau puji.. Syifa doakan korang jgn melatah dengan apa yang korang baca,yg mengalami dan rasai hanya kami berdua.. Semoga semua dalam lindungan Allah swt?

A post shared by #KunciCintaAbadi (@syifamelvin) on

“Finally! My 2nd piece of Promax… Tq sayang ilysm” 

Namun penjelasan Syifa nampaknya tidak diterima warga netizen apabila mereka telah ‘kant0ikan’ adik kepada pelakon Syatilla Melvin ini dengan memuat naik beberapa bukti.

 

Menerusi perkongsian netizen di Twitter, Safawi katanya telah membelikan Syifa dua buah Iphone 11 Pro Max dan beberapa barangan mewah lain buat menambat hati kekasihnya tu.

“Betul lah ni, tak mintak sen sen, mintak ribu terus” 

Rata-rata netizen yang membaca tweet ni telah mengkritik tindakan Syifa malah siap ada yang tr0ll kekasih pemain bola sepak tersebut. Ramai menvduh Syifa juga sebagai ‘g0ld digger’.

Dalam pada itu, Safawi telah memohon maaf atas prestasinya yang merundum sepanjang 3 aksi musim ini kepada penyokong JDT termasuklah Tunku Ismail Sultan Ibrahim, lapor Harian Metro.

Apa-apapun kita doakan semoga masalah ini cepat selesai dan janganlah ada sengk3ta antara Safawi, Tunku Ismail dan Syifa Melvin lagi. 

 

Sumber : Lobak Merah

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending