Baru 2 Minggu Bergel4r Isteri Kpd Aiman, Zahirah MacWilson Ded4h Keadaan Rumah Tangga Mereka Sekarang

 

 

Pelakon Zahirah Macwilson kini makin bahagia sejak mendirikan rumah tangga dengan pelakon, Aiman Hakim Ridza pada 20 Februari lalu.

Meski sedar akan tanggungjawabnya akan menjafi lebih besar sejak bergelar isteri, bintang cantik ini bagaimanapun akui dirinya masih lagi dalam fasa ‘berclnta’ dengan suami tersayang.

“Alhamdulilah, satu fasa baru dalam hidup saya. Kalau nak dikata bagaimanapun dengan perkahwlnan kini, rasa sesuatu yang berbeza dan  menyer0nokkan apabila setiap hari bila kita bangun dari tidvr ada orang di sebelah.

“Sebelum ini saya banyak hidup sendiri di Malaysia memandangkan keluarga di Australia tapi kini saya ada su4mi yang sentiada ada bersama di sisi,” katanya kepada MH.

Terdahulu, Zahirah ditemui pada Majlis Tayangan Gala filem sulung lakonannya, Bulan & Pria Terhebat yang diakan di MBO The Starling, pada Khamis.

 

Ditanya apakah sikap atau perkara pelik su4mi yang baru diketahuinya selepas mendirikan rumah tangga, pelakon berusia 25 tahun itu tidak menaflkan Aiman merupakan seorang lelaki yang sangat pembersih.

“Saya tak sangka dia seorang lelaki yang sangat kemas dan pembersih. Lazimnya, kita akan fikir lelaki tidak akan sekemas perempuan, akan tapi dia sebaliknya.

“Sebagai contoh bila di rumah, barang-barang yang ada kena kemas dan tak boleh berh4buk pun.

“Tapi saya rasa itu perkara yang baik untuk kami,” d3dah Zahirah.

Sementara itu, filem Bulan & Pria Terhebat bakal ditayangkan 12 Mac depan.

Selain Zahirah, filem yang diterbitkan bersama oleh Astro Shaw, Nizra Entertainment dan Skop Production itu turut dibintangi Maya Karin, Zizan Razak, Khir Rahman, Alif Hadi, Bell Ngasri, Didie Alias, Aprena Menrose, Sein Qudsi, Rashid Ishak dan ramai lagi.

Foto: Instagram Zahirah MacWilson

 

Sumber : MH

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Be the first to comment

Leave a Reply