Connect with us

Hiburan

“Isteri Pernah Kegvguran Lima Bulan Lepas,” – Tahniah! Usahawan Asyraff Mazlan Umum Bakal Jadi Bapa

Published

on

Instafamous yang juga usahawan, Asyraff Mazlan mengumumkan berita gembira apabila isterinya, Natasya Nazreen kini berbadan dua.

Perkara itu dikongsikannya menerusi Instagram miliknya sambil merakam foto ultrasound bayi dalam kandungan.

“Alhamdulillah! @natasyanazreen Pregnant guys! Allah kurniakan rezeki dan amanah untuk tahun 2020. Insyallah saya akan jaga amanah ini dengan sebaiknya.

“Cukuplah tengok Wife sedih bila orang Tanya bila nak ada anak, ada orang siap DM tanya Adira dah pregnant Tasya tak kan tak pregnant lagi kan kahwin lagi awal? Tu sebab @natasyanazreen tak selalu LIVE IG. Dia akan sedih lepas Live sebab mesti ada orang tanya pasal bila nak ada baby,” tulisnya. 

Terdahulu, Natasya pernah mengalami keguguran beberapa bulan lalu.

“1st time juga saya kena PRANK sampai menangis guys! Bayangkan lah saya punya kasar tapi bila tahu wife pregnant saya pun sebak, lebih-lebih lagi bila kena dulu wife pernah MISCARRIAGE 5 bulan lepas. 

“Punya lah saya excited nak dapat baby saya siap buat IG anak @asyraff.jr  walaupun masa tu Tasya baru je lepas keguguran.

“So guys doakan, kesihatan @natasyanazreen dan baby ya! Buat yang masih menunggu, saya doakan awak pun dikurniakan Zuriat pada tahun ini. Aminn,” akhirnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alhamdulillah! @natasyanazreen Pregnant guys! Allah kurniakan rezeki dan amanah untuk tahun 2020. Insyallah saya akan jaga amanah ini dengan sebaiknya. . . Cukuplah tengok Wife sedih bila orang Tanya bila nak ada anak, ada orang siap DM tanya Adira dah pregnant Tasya tak kan tak pregnant lagi kan kahwin lagi awal? Tu sebab @natasyanazreen tak selalu LIVE IG. Dia akan sedih lepas Live sebab mesti ada orang tanya pasal bila nak ada baby. . . 1st time juga saya kena PRANK sampai menangis guys! Bayangkan lah saya punya kasar tapi bila tahu wife pregnant saya pun sebak, lebih-lebih lagi bila kena dulu wife pernah MISCARRIAGE 5 bulan lepas. . . Punya lah saya excited nak dapat baby saya siap buat IG anak @asyraff.jr walaupun masa tu Tasya baru je lepas keguguran. . . So guys doakan Kesihatan @natasyanazreen dan baby ya! Buat yang masih menunggu, saya doakan awak pun dikurniakan Zuriat pada tahun ini. Aminn.

A post shared by Asyraf Mazlan (@asyraffmazlan) on

 

Menerusi ruangan komen, rata-rata menitip  ucapan tahniah buat pasangan itu.

Untuk rekod, pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 17 Ogos 2019.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dulu kalau Tasya merajuk, @asyraffmazlan buat bodoh je, sikit pun tak layan. Sekarang ni merajuk sikit dia pujuk. Best jugak kan macam tu?

A post shared by NATASYA NAZREEN (@natasyanazreen) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alhamdulillah Allah bagi rezeki yang paling bermakna tahun 2020 ni, rezeki anak! InsyaAllah Tasya akan jaga amanat ini sebaik mungkin. Orang yang paling happy mestilah @asyraffmazlan . Dulu lepas Tasya Miscarriage, dia siap buat IG anak @asyraff.jr sebab dia kata tak sabar nak ada baby nak post progress Tasya pregnant. . . Terkadang Tasya rasa sedih bila orang selalu tanyakan pasal anak. Siap compare lagi tasya dengan orang lain. Jodoh, rezeki, ajal semua Allah dah tetapkan. Tunggu waktu dan masa yang sesuai je kita akan dapat. . Tasya yang baru kahwin pun rasa sedih, apatah lagi orang lain yang dah berkahwin lama. Tasya doakan siapa yang belum ada zuriat dikurniakan rezeki nanti aminn. Doakan tasya dan baby sihat selalu ye?

A post shared by NATASYA NAZREEN (@natasyanazreen) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balik kampung Bini boleh food hunting untuk Youtube ?. Suggest lah makanan apa yang best untuk buat dalam Vlog YOUTUBE : ASYRAFF MAZLAN. . Setiap bulan selang seli balik Johor dan Kelate ?

A post shared by Asyraf Mazlan (@asyraffmazlan) on

Foto : Instagram Asyraff Mazlan

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisangg

Sumber: MH

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending