Hiburan
“Apabila Menjadi Suaml Fazura Saya Lebih Posltif Kerana Avra Dia”- Fattah Amin

Pelakon dan penyanyi Fattah Amin mengakvi isterinya Nur Fazura Sharifuddin menjadikannya seorang insan yang lebih p0sitif.
Menurut Fattah positiviti tersebut turut dibawa ke dalam lagu terbarunya berjudul Bebas, ciptaan Rudy Nastia serta lirik ditulis Leo Azman.
“Lagu Bebas membawa tema tentang kebeb4san tanpa terbelenggu dengan perkara neg4tif.
“Oleh itu saya menjadikan isteri sebagai inspirasi kerana dia sendiri memang sudah lama menyebarkan segala elemen dan aura positif dalam hidup termasuk di media s0sial.
“Apabila saya menjadi suaminya, inspirasi itu bertambah dekat dalam diri.
“Kalau perasaan sebelum ini pun dia ada menyebarkan elemen p0sitif menerusi lagu Sayangi Dirimu,” katanya yang menujukan lagu Bebas kepada sesiapa sahaja yang berdepan masalah.
Tambah pelantun lagu Wanita Terakhir ini lagi, buah tangan terbaharunya itu juga mengangkat isu sosial melibatkan mental dan kemvrungan.
“Lagu ini cuba menyalurkan semangat baru dan menyuntik motivasi sekali gus mahu membebaskan daripada beb4nan dan tekanan mas4lah dialami.
“Pada akhirnya juga kita harus yakin dan percaya dengan diri, bahawa setiap permas4lahan pasti ada jalan keluar daripada kepompong itu.
“Kita harus ingat masih ada orang sekeliling termasuk keluarga dan kawan yang boleh menyokong kita daripada terus larut tanpa arah tujuan,” katanya.
Lagu Bebas telah dilancarkan pada pukul 12 tengah malam tadi di semua platform digital iaitu, Spotify, iTunes, KKBox dan Deezer.
Sementara Joox dan juga Apple Music bermula pagi tadi.
Turut dilancarkan serentak ialah video muzik lagu itu yang diarahkan Thaqif Saadon di saluran YouTube.
Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD
Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang
Sumber: Gempak
-
Hiburan6 months ago
Saya Tidur Dengannya Sampai Umur 17 Tahun – Shuib Mula Ceritakan Detik Hitam
-
Hiburan10 months ago
Ketika Geland4ngan Di Temuramah Buletin Utama, Keluarga Ternampak Abangnya Yang Terpisah Selepas 24 Tahun.
-
Hiburan10 months ago
Wanita misteri Berjubah hitam muncul di Menara City One timbul tanda tanya
-
Hiburan10 months ago
Ingat keluar merayau saja-saja ke BAB*?” – Niat Nak Tolong Mak COD Barang, Tapi Disalah Erti Sebab PKP
-
Hiburan10 months ago
Disoal Sama Ada Leon Dididik Cara Islam, Ini Jawapan ‘Win’ Rihana Petra
-
Hiburan10 months ago
“Tak Payah Hantar Perempuan S3ksi Untuk…” – Ezany Nizariff Buat Laporan Polis Ada Pihak Cuba Cetvs Prop4ganda Murt4d
-
Hiburan9 months ago
Inilah 4 Benda Yang Tidak Boleh Disimpan Di Dalam Peti Sejuk!
-
Hiburan10 months ago
“Gordon Ramsay pun nervous dengan dia” – Netizen dedah siapa sebenarnya ibu Zarina Anjoulie, seorang ‘lagendary women’