Connect with us

Hiburan

“Macam Mana Nak Pakai Benda Alah Ni?” – Genap 5 Tahun Kahwln, Isteri Fad Bocey Hadiah MacBook Pro

Published

on

 

 

 

Kini genap lima bahtera perkahwinan pelawak, Fad Bocey dan isteri tercinta, Nur Syahirah Rahman.

Bagi menghargai ikatan kasih sayang sebagai suami isteri, Syahirah telah menghadiahkan sebuah MacBook Pro kepada Fad.

Malah, Fad atau nama sebenarnya, Muhammad Fadzlie Mohd Nizam turut memaklumkan, hadiah tersebut bersempena ulang tahun perkahwinan dan hari jadinya.

“Alhamdulillah, rezeki dari cinta hati ku @syaheeraarahman, hadiah birthday dan anniversary katanya..esok 14/3 genap 5 tahun kite bersama.

“Alhamdulillah, ya Allah kekal kan kebahagiaan ini hingga akhir hayat kami, amiin.

“Nasib bagi hadiah hari ni,ingt jgk esok 14hb, kalau terlupe tarikh ni mungkin esok lain cerita dan hadiahnya.

“Satu lagi nak tanya,macam mana nk pakai bende alah ni yee?? Doakan yang baik2 buat keluarga sy ye..sy pon sentiasa mendoakan anda semua,” tulisnya.

 

Menerusi ruangan kom3n, peminat turut tidak lekang mendoakan kebahagian perkahwinan pasangan selebriti semoga kekal hingga jannah.

Terdahulu, Fad dan Syahirah mendirikan rumah tangga pada 14 Mac 2015.

Pasangan itu dikurniakan anak kembar lelaki , Favian Adrazin Hayyan dan Favian Adrazin Zayyan serta seorang anak perempuan, Nur Aminah Mishall.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

their first snow in yuzawa .moga kenangan ni akan jadi kenangan yg paling indah ❤️ i love you kids ???

A post shared by Syaheera❤️Fadzlie (@syaheeraarahman) on

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 5 daddy ,moga Allah terus melindungi ,memelihara dan merahmati rumahtangga serta keluarga kita .dugaan ?sgt banyak tapi hanya kesabaran yg jadi benteng utama .moga kita lebih matang dlm hubungan ni .susah senang kita biarlah jadi kenangan . . tak ada yg istimewa tahun ni tapi ada rezeki yang paling istimewa Allah bagi .nak tengok kena slide la .almost 2 months dan mommy mintak maaf takda special celebration .nak bangun berdiri pun tk mampu lgi .yes sgt teruk my first trimester .moga lebih kuat lepas ni .banyak kerja tertunggak .thank you daddy ,uruskan semuanya .urus makan minum mommy ,anak2 ,sekolah anak2 pun daddy siapkn .hanya Allah yg dpt balas .youre the best husband ever(walaupun gaduh confirm cakap bukan2 ??)love you❤️

A post shared by Syaheera❤️Fadzlie (@syaheeraarahman) on

Sumber: Instagram Fad Bocey, SyaheeraRahman via MH

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending