Connect with us

Hiburan

Isteri Fad Bocey H4mil Anak Ketiga, Hadiah Ulang Tahun Perkahwinan Yang Ke-5!

Published

on

 

Isteri kepada pelawak Fad Bocey, Syaheera Rahman berkongsi berita gembira sedang h4mil anak ketiga.

Menurut Syaheera usia kandungannya kini baru memasuki trimester pertama dan dia mengalami ‘morning’ sickness’ yang agak teruk.

Berita tersebut dikongsi Syaheera menerusi kemas kini terbaru di laman sosial Instagram (IG)nya pagi tadi (Sabtu), disampinng mengucapkan selamat ulang tahun perkahwinan kepada suami tercinta.

Pada posting tersebut, Syaheera mengharapkan agar dia dan suami semakin mat4ng dalam melayari bahtera rumah tangga.

“Selamat ulang tahun perkahwinan yang ke-5 daddy…Moga Allah terus melindungi, memelihara dan merahm4ti rumahtangga serta keluarga kita.

“duga4nsangat banyak tapi hanya kesabaran yang menjadi benteng utama. Semoga kita lebih mat4ng dalam hubungan ni. Susah senang kita biarlah jadi kenangan,” tulisnya.

Tambahnya, tiada yang istimewa dalam sambutan ulang tahun perkahwinan kali ini tetapi cuma rezeki tidak ternilai daripada Allah.

Syaheera turut meminta maaf kepada Fad kerana tidak dapat melakukan persiapan untuk meraikan hari istimewa mereka kerana morning sickness yang agak tervk.

“Tak ada yang istimewa tahun ni tapi ada rezeki yang paling istimewa Allah bagi. Almost two months dan mommy mintak maaf tak ada special celebration.

“Nak bangun berdiri pun tak mampu lagi. Yes sangat tervk my first trimester. Semoga lebih kuat lepas ni. Banyak kerja tertvnggak.

Thank you daddy, uruskan semuanya…Urus makan minum mommy, anak-anak, sekolah anak-anak pun daddy siapkan.

Hanya Allah yang dapat balas. You are the best husband ever (walaupun gaduh confirm cakap bukan-bukan), I love you!,” tulisnya.

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 14 Mac 2015 dan dikurniakan tiga cahaya mata iaitu pasangan kembar Favian Adrazin Hayyan dan Favian Adrazin Zayyan serta seorang puteri, Nur Aminah Mishal.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 5 daddy ,moga Allah terus melindungi ,memelihara dan merahmati rumahtangga serta keluarga kita .dugaan ?sgt banyak tapi hanya kesabaran yg jadi benteng utama .moga kita lebih matang dlm hubungan ni .susah senang kita biarlah jadi kenangan . . tak ada yg istimewa tahun ni tapi ada rezeki yang paling istimewa Allah bagi .nak tengok kena slide la .almost 2 months dan mommy mintak maaf takda special celebration .nak bangun berdiri pun tk mampu lgi .yes sgt teruk my first trimester .moga lebih kuat lepas ni .banyak kerja tertunggak .thank you daddy ,uruskan semuanya .urus makan minum mommy ,anak2 ,sekolah anak2 pun daddy siapkn .hanya Allah yg dpt balas .youre the best husband ever(walaupun gaduh confirm cakap bukan2 ??)love you❤️

A post shared by Syaheera❤️Fadzlie (@syaheeraarahman) on

Sumber: Gempak

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending