“Sudah Tiba Masanya” – Janna Nick Pilih Untuk Urus Kerjayanya Sendiri

PELAKON Janna Nick lebih selesa menguruskan kerjayanya sendiri menerusi syarikat pengurusannya JN Studio & Entertainment.

Janna berkata, selepas hampir lapan tahun, dia yakin mampu bergerak sendiri dan memilih untuk tidak bersama syarikat pengurusan Laugh Out Loud (LOL) Entertainment lagi.

“Selepas hampir tiga tahun bersama LOL Entertainment, saya nekad untuk belajar menguruskan kerjaya seni saya sendiri. Pilihan ini dibuat bukan kerana saya ada masalah dengan syarikat pengurusan sebelum ini, tapi sudah tiba masanya untuk bergerak sendiri dan mencari peluang baru.

“Saya percaya JN Studio & Entertainment akan memudahkan urusan apabila saya sendiri yang akan mem4ntau setiap kerja dan tawaran yang datang,” katanya.

Menurut Janna, dia berharap penjelasan ini dapat memberi pencer4ahan kepada semua pihak yang ingin bekerjasama dengannya.

“Saya ada pekerja yang akan memastikan setiap tawaran dan peluang baru yang datang dikendalikan dengan sebaik mungkin supaya segala proses berjalan lancar.

“Saya sebenarnya ser0nok dapat menguruskan kerjaya saya sendiri kerana saya boleh mengatur jadual mengikut keinginan saya dan membahagikan masa antara kerja dan perib4di,” katanya.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: hmetro

Be the first to comment

Leave a Reply