“Itu fakta!” – Lantang Tempelak Artis Minta Bantuan, Golongan Artis Sepakat Kec4m Zarina Anjoulie?

Bagi yang mengikuti perkembangan pelakon Zarina Anjoulie, pasti korang kenal dengan kelantangannya dalam menyuarakan pendapat berkenaan dengan isu semasa yang berlaku.

Terbaru, kita sedia maklum bahawa isu berkenaan dengan bantuan PRIHATIN yang telah dibentangkan oleh Perdana Menteri ini telah membuatkan ada segelintir golongan artis memberikan pendapat bahawa mereka juga layak menerima bantuan.

Sibuk panggil aku anjing” – Anjoulie

Disebabkan itu, Zarina Anjoulie sebelum ini ada buka mulut terhadap mereka ini, Anjoulie menempelak artis-artis yang menayang kekayaan mereka tapi meminta bantuan.

Seperti yang dikatakan tadi, Zarina Anjoulie ini seorang yang lantang, pasti korang dapat perhatikan yang dia ni jenis akan berani tempelak mana-mana individu yang cuba ‘buat onar’ dengannya.

Misalnya macam isu ini, konflik mula berlaku apabila Fizo Omar cuba kritik dirinya. Disebabkan itu Zarina Anjoulie tampil menempelak Fizo.

Isu dah jadi sem4kin meleret apabila ada golongan artis yang berkomplot untuk ‘membanteras’ dirinya, ada yang cuba nak report akaun Instagram Anjoulie bahkan ada juga artis yang mencaci dirinya.

Mereka semua dikatakan ada buat satu group Whatsapp dan berita itu sampai ke tangan Anjoulie, ia didedahkan oleh Zarina Anjoulie lagi menerusi IGTV miliknya.

Bagi Anjoulie, dia langsung tak t4kut dengan apa tindakan yang mereka lakukan, malah dia menyuarakan pendapat itu berdasarkan perspektif netizen (sebagai wakil) yang jauh lebih layak.

Anjoulis juga langsung tak t4kut dengan tindakan golongan artis tersebut yang nak s4man dirinya kerana dianggap mengh4sut orang.

Katanya dia ada segala screen shoot mesej itu dan dia lebih berani untuk saman mereka.  Perbualan mereka semua didedahkan di posting Instagram miliknya.

Nampaknya isu sesama artis berbalah pasal k3s bantuan ini dah sem4kin meleret, harap dapat lah diselesaikan dengan lebih baik.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: Lobakmerah

Be the first to comment

Leave a Reply