‘Tengok Berapa IG Review Dia Dapat’ – Sakinah Dakwa Zarina Ambil Kesempatan Isu Bantuan Artis

Sebelum ini pihak Seniman dikatakan telah membuat lap0ran polis berkenaan video Zarina Anjoulie yang did4kwa mengguris hati penggiat seni. Terbaru, pelakon Anak Pontianak ini dilihat berbalas kenyataan dengan Sharifah Sakinah menerusi Instagram.

Sakinah dan Zarina live bersama

Dalam satu siaran live di Instagram, Zarina dan Sakinah dilihat berbincang mengenai isu bantuan untuk mereka yang memerlukan ketika saat genting sebegini. Terang Sakinah, tindakan si batu api dalam isu itu akan memanjangkan lagi keadaan.

Secara terang-terangan juga Sakinah meluahkan satu perkara yang tidak dipersetujuinya berkenaan Zarina yang mana ketika isu itu hangat dibincangkan, ketika itulah Zarina mengambil peluang untuk menaikkan follower Instagram. Perkara itu turut diakui Zarina yang mengakui dia sebagai peniaga memang menggunakan taktik tersebut.

Semuanya demi content

Dalam video live yang dimuat naik semula oleh teman lelaki Zarina, Sakinah menyel4r tindakan Zarina yang did4kwa mempergunakan kisah-kisah hangat artis untuk menaikkan interaksi Instagramnya.

Untuk orang yang batu api menggunakan content artis tu artis ni (bercerita kisah sebenar artis). Itu adalah content diorang. Contohnya (Zarina) Anjoulie adalah hero masyarakatlah sekarang. Macam kitorang pun tahu masalah dan rahsia artis tapi kitorang tak nak a1ibkan semua.

Tapi bila korang dah bagi attention macam tu, you tengok berapa review dia dapat. Review ni dah la tak sah dari segi KKM dan sebagainya.

So benda-benda dia nak jadi hero masyarakat ni sebenarnya adalah content dia. Sekarang ni dia adalah segalanya. Dia mengambil k3sempatan untuk buat review yang kita tak tahu valid ke tak.

Sedut lem4k lepas tu kata consume suppl3ment lagi hi1na

Zarina membalas d4kwaan Sakinah bahawa produk dipromosikannya tidak diluluskan KKM dengan membandingkan tindakan rakan-rakan Sakinah yang did4kwa menyedut lem4k namun mempromosikan ub4t kurus. Tambah Zarina lagi, tindakan tersebut lebih hina.

Tunjuk perangai sebenar

Zarina kemudian mengatakan dia tidak mahu berg4duh kerana telah mengetahui perangai sebenar pelakon Girlfriend Aku Dari Ner4ka itu.

Apa yang buat kau tak senang duduk ni?

Sumber: Sharifah Sakinah, Zarina Anjoulie 

Sumber : OHBULAN

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Be the first to comment

Leave a Reply