Sheila Rusly bersuara bila netizen c4ci, m4ki dirinya gara2 ini – “Tau produksi kau, tapi tak semestinya semua kepala kau sentuh!”

 

GARA-GARA melakonkan watak sebagai opah yang bersikap jah4t menerusi drama Bukan Gadis Biasa, pelakon dan pengarah Sheila Rusly menerima mesej dan komen kecaman daripada netizen di Instagram.

Rata-rata netizen meluahkan rasa ber4ng dan ger4m dengan lakonan Sheila, 49, sehingga ada yang menghantar mesej yang keterlaluan.

“Tau la ni produksi kau, Sheila Rusli, tapi tak semestinya kau kena gunakan semua kepala orang kau sentuh. Kau main kepala ya Sheila Rusly.

Antara komen yang diterima Sheila.

“Saya rasa nak tumbvk sis sekarang.

“Ayah saya sis Sheila Rusly, dia kata kenapa budak itu tak lud4h saja kat nenek dia tu.

“Woi anj***. Si** punya nenek tua,” antara komen dan mesej daripada netizen kepada Sheila.

Isteri kepada pengarah Azman Yahya atau Jinggo itu turut memuat naik paparan skrin mesej dan komen kec4man netizen terhadap watak lakonanya itu.

Barisan pelakon drama Bukan Gadis Biasa.

Menerusi ruang komen tersebut, ramai antara netizen dan selebriti memuji lakonan Sheila yang menjadi sehingga membuatkan penonton berasa mar4h.

Dalam pada itu, Sheila menerusi kapsyen di foto tersebut memberitahu dia sudah memaafkan sesiapa saja yang tidak dapat membezakan antara realiti dan lakonan.

Bagaimanapun, Sheila turut meluahkan rasa syukur kerana berjaya membawa watak sebagai Opah Aminah yang dibe3nci penonton.

“Sis dah maafkan mereka yang tak boleh bezakan antara realiti dan fantasi. Apa-apa pun sis bersyukur sebab berjaya buat anda semua b3enci opah Aminah,” katanya.

Drama tersebut yang dibintangi oleh Ayda Jebat, Remy Ishak, Nazim Othman, Chacha Maembong, Ozlynn dan ramai lagi itu mula ditayangkan pada Khamis lalu di Slot Akasia TV3.

Sumber : Mstar via mediaviral

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Be the first to comment

Leave a Reply