Connect with us

Hiburan

Ber4ng Terpaksa Beratur Lama, Lelaki Did4kwa Tinggi Suara, M4rah Pelanggan Hadapan

Published

on

 

Seorang wanita berdepan detik cem4s apabila berlaku pertelingkahan sewaktu dia sedang membuat pembayaran di kaunter sebuah pasar raya.

Menerusi Twitter, Dyna mend4kwa lelaki tersebut tiba-tiba hilang sabar dan meninggikan suara. Walau bagaimanapun, kejadian berjaya dikawal oleh orang awam yang membantu menenangkan keadaan tersebut.

Menurutnya, dia bersama kakanya sedang membuat pembayaran di kaunter sebelum seorang lelaki dikatakan tidak sabar menunggu meninggikan suara dan mengeluarkan kata-kata k3sat serta dipercayai berbaur perkauman.

Tambahnya lagi, kaunter tersebut merupakan kaunter biasa bukannya kaunter express yang hanya terhad kepada beberapa barang sahaja.

Dia bersyukur kerana seorang lelaki lain yang berbaju biru menyedari tindakan lelaki tersebut dan menolongnya menenagkan keadaan.

Selain itu, orang awam di situ dikatakan tidak berbuat apa-apa malah tidak memanggil pengawal k3selamatan untuk mengawal keadaan.

Dia turut berasa lega kerana lelaki berkenaan hanya mem4ki hamun dan tidak ‘naik tangan’ kerana risau akan situasi mereka yang ketika itu hanya berdua.

Sumber: Dyna via Ohbulan

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending