“Saya Tak Salah, Berhenti Atau Tunggu Surat S4man Malu” – Wafariena

Wafariena beng4ng apabila namanya dipetik menjadi punca pelakon Syazuwan Hassan dan bekas teman wanita berpisah. Bukan saja ditvduh sebagai per4mpas, malah dia digel4r perempuan sund4l

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙶𝚊𝚍𝚒𝚜 𝙱𝚎𝚛𝚍𝚊𝚐𝚞 𝙱𝚎𝚕𝚊𝚑 👩🏻‍🦰 (@wafarienaroslan)

.

 

Kredit foto: IG

Wafariena Roslan, 26, memberi amaran kepada individu terbabit bahawa dia tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang jika namanya masih dibvruk-burvkkan.

Dipercayai, bekas teman wanita Syazuwan itulah yang mel3mpar tvduhan serta memaki h4mun pelakon dan juga bekas peserta program Vokal Mania berkenaan.

Kredit foto: IG

“Sebenarnya saya sudah tahu perkara ini beberapa hari lalu, cuma baru vir4l hari ini tetapi dibiarkan sahaja sebab saya tidak bersalah.

“Namun, sangat terkilan apabila dia mula menggelar saya sund4l sedangkan kami tidak mengenali antara satu sama lain pun.

“Saya tidak marah dia nak tudvh saya peramp4s sebab saya tidak buat pun perkara itu tetapi saya sedih apabila digelar sebegitu rupa,” katanya kepada Kosmo! Online, semalam.

Kredit foto: IG

Lantaran itu, dia meminta individu terbabit berhenti menuduhnya jika tidak mahu surat sam4n malu tiba di tangan.

Menjelaskan hubungannya dengan aktor terbabit, Wafariena menegaskan mereka hanya sahabat di set pengambaran.

“Tiada istilah bercinta pun. Berkasih sayang pun hanya dalam drama.

“Jadi, kepada yang melemparkan kata-kata yang teruk kepada saya, berhentilah tabur fitn4h. Saya tidak terlibat langsung dalam masalah hubungan mereka,” ujarnya.

Mungkinkah akan ada kejadian saman menyaman antara Wafariena dan individu terbabit? Apapun, diharapkan semuanya dapat diselesaikan dengan cara baik.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DDM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariDuniaMedia

Sumber :- CARI

Be the first to comment

Leave a Reply