[VIDEO] Datin Elvina Terkejut Individu Ini Sanggup Buat Benda Terkvtuk Semasa Live IG

Pelakon jelita, Elvina Mohamad meluahkan rasa terkejut apabila sesi siaran langsung Instagram (IG Live) bersama rakan-rakannya dicemari i.nsiden tidak dijangka semalam.

Elvina berkata, dia yang masih t.rauma tidak sedikit pun menjangkakan kehadiran individu tidak diundang itu memandangkan sesi live tersebut hanya disertai mereka yang diterima masuk sahaja.

Lain pula jadinya

 

Ceritanya, salah seorang rakan ajak saya Live, saja nak lepaskan rindu sebab dah lama tak jumpa. Maklumlah sepanjang pandemik, media sosial jadi tempat kita nak lepas rindu, kekal berhubungan dengan semua orang. Malangnya, lain pula yang jadi! Salah seorang rakan kami komen minta nak sertai Live, jadi Zawa pun terima. Tak sangka yang masuk adalah orang lain, individu yang tak bertanggungjawab godam Live kami dengan menunjukkan a.nu dia!

Susulan kej.adian itu, pelakon drama Takdir Yang Tertulis ini menasihatkan kepada pengguna IG agar berhati-hati ketika membuat live di platform tersebut.

“Jadi kepada sesiapa yang rajin buat live kebelakangan ini sila berjaga-jaga dan berhati-hati, sebab El dapat maklumat ini bukan kali pertama individu tersebut ceroboh live orang.

“Kepada individu yang tak bertanggungjawab tersebut, media sosial ini bukan tempat untuk melepaskan n.afsu ya. Sila lah berhenti buat benda tidak senonoh itu! Engkau dah kenapa!” tulisnya lagi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELVINA MOHAMAD 🦋 (@elvinamohamad)

 

Elvina mengakui bahawa dirinya tr.auma sehingga tidak berani untuk mengadakan IG Live selepas ini

Sumber : gempak

Be the first to comment

Leave a Reply