[VIDEO] “Maryam Jatuh Tangga” Ryzal DurianKimchi Post Gambar Hitam Putih, Sekali Apa Yang Jadi Raih Perhatian Netizen

Sebelum ini, sebuah gambar dimuat naik Ryzal mendapat kec4man netizen dan ada video terbarunya turut mengigatkan netizen mengenai postingnya tersebut.

Sebelum mengundi pada Sabtu, Ryzal ada memuat naik satu gambar hitam putih dengan ucapan selamat mengundi kepada rakyat Malaysia.

IG Ryzal

Gambar tersebut mendapat perhatian netizen dan ramai terkejut kerana gambar tersebut seolah-olah tidak menjaga sensit1viti memandangkan ada sesetengah netizen berpendapat gambar hitam putih tersebut lebih sinonim dengan kem4tian.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryzal Ibrahim (@ryzalibrhm)

 

Sama seperti rakyat Malaysia yang lain, instafamous Ryzal Ibrahim sempat meluahkan rasa bangganya selepas menjalankan tanggungjawab sebagai rakyat Malaysia menerusi perkongsian video di Instagram.

Pada video tersebut dia sempat menjelaskan kepada isterinya, Maryam You Narae tentang maksud di sebalik calitan dakwat kekal di jari kirinya.

VIDEO :

Namun, ketika pasangan ‘Duriankimchi’ itu sedang menuruni tangga sambil bercakap menerusi kamera, Maryam secara tiba-tiba tergelincir.

Berkongsi tentang situasi cemas yang berlaku, Ryzal berkata, dia bersyukur kerana isterinya tidak mengalami sebarang keced3raan serius.

Dalam pada itu rata-rata netizen mendoakan agar Maryam berada dalam keadaan baik selepas insiden berkenaan.

IG Ryzal

Bagaimanapun, dalam masa sama ada juga dalam kalangan warganet menegur tindakan pasangan itu kerana mengabaikan keselamatan sendiri demi content. Bukan itu sahaja, ada juga netizen yang mula mengaitkan kejadian tersebut dengan ‘postingnya’ sebelum itu.

 

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LP

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lepat Pisang

SUMBER: https://bartasangbad.site/

Be the first to comment

Leave a Reply